Ciutats, Guies per a viatjar, Hotels temàtics, Museus, Turisme i art, viatges

Abasto Plaza: un hotel a ritme de tango

By , on 22 de juny de 2007

Tango

Per als amants del tango, el Abasto Plaza Hotel de Buenos Aires (Argentina) pot convertir-se en una experiència única. Es tracta d’un hotel temàtic d’aquest ball que va nèixer a finals del segle XIX a la riba del Río de Plata. Les 126 habitacions d’aquest hotel de cinc estrelles són espaioses, còmodes i acollidores, l’únic inconvenient és que no està a l’abast de totes les butxaques, sobre tot les suits temàtiques amb pista privada per aprendre a ballar i balcó a l’exterior.

La situació del Abasto Plaza Hotel és excepcional ja que es troba a la zona més elegant de la ciutat, a pocs minuts a peu d’obelisc. Els hostes de l’hotel poden disfrutar cada dia de classes de tango a les 7 de la tarda. A més, tots els dijous es pot disfrutar d’un espectacle de música i ball al restaurant Volver, també a l’hotel: l’exhibició Perlitas tangueras.

Tango2Si hi ha un nom que es relaciona amb el tango, aquest és el de Carlos Gardel. El cantant de tangos va creixer en el barri de l’Abasto, a Buenos Aires, en el què hi havia un mercat central de fruites i verdures. L’edifici era d’estil art decó, i quan el mercat va tancar es va reconvertir en un centre comercial. En aquest barri es troba avui el Museu Casa Carlos Gardel, per rendir homenatge a aquella gran veu. Els hostes del Abasto Plaza poden contractar un tour pel barri del tanguer argentí de tres hores de duració. També hi ha altres dos recorreguts temàtics: Bares notables de Buenos Aires i Visita una Milonga.

tango3Una altra peculiaritat d’aquest hotel temàtic és la seva tenda de tango. En aquesta boutique es poden trobar des de indumentària de ball fins a CD de música, passant per llibres que recorren la història del tango.

I si al turista li queda alguna estona lliure després de visitar la ciutat, aprendre a ballar i fer els tours temàtics, sempre és aconsellable passar-se per la galeria temàtica de l’hotel on s’exposen obres sobre el tango d’artistes plàstics.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Abasto Plaza: un hotel a ritme de tango”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio