viatges

‘App Ciudad’, l’opció per treballar mentre es fa un viatge

Guanya diners a la teva destinació amb un treball temporal
By , on 27 de febrer de 2015

La plataforma de guies personalitzades per a ciutats ‘App Ciudad’ disposa d’un servei anomenat ‘Viatja i treballa’ que permet als viatgers més atrevits visitar diferents destinacions de tot el món alhora que treballen en ells. L’aplicació ‘App Ciudad ofereix a través de la seva plataforma ocupacions temporals en diferents ciutats de tot el món que permetran a els qui ho desitgin treballar mentre viatgen.

Un dels problemes que es troben els viatgers low cost és que les escapades amb bitllets de vol molt rebaixats comencen a encarir-se a mesura que hi sumem allotjament, desplaçament, menjars i compres varies. Retallar i retallar despeses no sempre és fàcil, però hi ha una altra forma de convertir un viatge low cost en una escapada realment econòmica: treballar a la destinació. Aquest és l’objectiu de l’aplicació ‘App Ciudad’, que posa en contacte a viatgers i ocupadors que busquen una mà d’obra molt temporal.

El director de l’aplicació, José Ramón Cerviño, ha explicat que les persones que viatgen poden beneficiar-se d’ofertes de feina molt temporals durant la seva estança, podent reduir les despeses associades al viatge o allargant l’estada mantenint el pressupost original. A través de l’aplicació per a dispositius mòbils, els viatgers poden contactar amb persones que busquen treballadors temporals i així ambdós parts surten guanyant.

Els qui desitgin visitar noves destinacions poden beneficiar-se d’ofertes perquè puguin treballar durant la seva estada i així el viatge no suposi un gran esforç econòmic o puguin allargar-ho el temps que realment els vingui de gust.

A més, els aventurers que decideixin mudar-se per un temps podran trobar en l’aplicació tota la informació necessària per a la seva vida diària en la nova destinació. Des dels punts turístics fins a establiments i serveis necessaris per al dia a dia com a comerços, alimentació, empreses de manteniment o transport. Una informació que facilita l’establiment per als viatgers que tenen pensat passar una llarga temporada viatjant mentre es treballa, més enllà d’un típic cap de setmana o cinc dies.

Després de gairebé 4 anys en funcionament, ‘App Ciudad’ està disponible en més de 30 punts nacionals i internacionals i acaba d’unir totes les seves franquícies sota el seu propi nom. A més, ha millorat tots els seus productes i inclou nous serveis molt interessants alhora de viatjar com una secció de pàrquing, un cercador de treball, informació accessibilitat per a discapacitats, ofertes i cupons descomptes o rutes per conèixer millor la ciutat.

Imatge: pedrosimoes7

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘App Ciudad’, l’opció per treballar mentre es fa un viatge”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio