Consells per a viatjar, curiositats, viatges

Aquest estiu, intercanvia el teu pis

Estalvia diners i viatja al lloc on volies
By , on 9 de maig de 2009
Intercanviaries el teu pis a les vacances?

Intercanviaries el teu pis a les vacances?

Encara no s’ha estès molt la seva pràctica però cada vegada és més gent la qual aposta per intercanviar el seu pis amb altra persona durant les seves vacances. La idea és ben senzilla. Vol viatjar a algun lloc del món però no té molts diners o vol estalviar? La solució perfecta està al seu abast. Altra persona en la seva situació que vulgui viatjar a la seva ciutat li oferix la possibilitat d’intercanviar el pis amb ella i, així, s’estalviarà les despeses d’allotjament, que no és poc.

Malgrat que sembli molt recent, la realitat és que l’intercanvi de pisos es va iniciar fa 50 anys, encara que no ha estat fins a l’actualitat, en la qual el cost de vida ha augmentat considerablement des de l’arribada de l’euro, quan els viatgers s’han decidit per sumar-se a la iniciativa definitivament. Un moment, no pensin que els intercanvis es realitzen de particular a particular. En efecte, si fora així més d’un es tiraria enrere per la desconfiança de prestar-li el seu habitatge a un desconegut.

Existeixen agències especialitzades en aquest tipus d’operacions, amb la qual cosa no caldrà patir per no-res. No només pot canviar el pis amb algú del seu propi país, hi ha agències amb cobertura per a tots els continents.

En l’operació, prèviament, podrà veure primer imatges de la casa, conèixer la distribució, habitacions, així com a les persones que ocuparan el pis, la seva professió, si són parella, si portaran als seus fills,etc,.. Tot amb detalls perquè tingui confiança en el que fa. No es penedirà. Les despeses d’allotjament es reduiran gairebé al 100%, amb la qual cosa el seu viatge es limitarà al transport i el menjar en el lloc de destinació. Agències com intercambiocasas.com o intervacacionesclub.com els donaran una idea de les possibilitats de l’intercanvi de pis, cases o apartaments.

Foto: striatic a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Aquest estiu, intercanvia el teu pis”

1

VOLEM MIRAR SI PODEM FER INTERCANVI D’APARTAMENT, TENIM UN APARTAMENT A LLÍVIA AL MIG DEL POBLE 3 HAB.(MATRIMONI, DOS LLITS, LLITERA + 1 LLIT) 2 BANYS, CUINA, MENJADOR, GARATGE TOTALMENT EQUIPAT AMB MAQ. RENTA PLATS I MAQ. RENTA ROBA, I ENS AGRADARIA MIRAR SI HI HA ALGÚ AMB APARTAMENT A LA COSTA BRAVA QUE VULGUÉS FER INTERCANVI MESOS JULIO O AGOST.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio