Ciutats, Guies per a viatjar, Imatges del món, Museus, Turisme i art, viatges

Augusta Raurica: petjades del passat romà a Suïssa

By , on 4 de agost de 2007

Augusta Raurica

Arriba el moment de viatjar a través del temps amb destí a Augusta Raurica, el jaciment arqueològic a l’aire lliure més important de Suïssa on, encara avui, els visitants poden apreciar les petjades del passat que conserven la història de la cultura romana.

Segons conten, el fundador d’aquesta colònia va ser Lucius Munatius Plancus, cònsul romà que, l’any 44 a.C., va posar la primera pedra de l’assentament d’Augusta Raurica, la històrica ciutat que avui es troba a la vora del Rin, entre els Cantons de Basilea Rural (Augst) i Aargau. Cada any, més de 140.000 turistes arriben al lloc on, a més d’observar pedres mil·lenàries, poden disfrutar de concerts a l’aire lliure, jocs amb màscares ancestrals i obres de teatre contemporànies. Si viatges a l’agost, potser tens la sort de viure la festa romana, un event que retrocedeix el temps d’Augusta Raurica a través de lluites de gladiadors, danses de l’època, tallers artesanals, i souvenirs de tot tipus.

D’altra banda, aquest gran museu transformat en ciutat (o potser ciutat transformada en museu?), ofereix programes culturals per a tota la família. Les visites al parc dels animals domèstics, el museu romà, les clavegueres subterrànies i el local on es fornejava el pà, que en la actualitat es troba reconstruït en base als models antics, són alguns dels atractius que cap turista pot deixar de conèixer. És important destacar que, per a facilitar la comunicació, hi ha lletrers en anglès i francés, a més de guies que parlen en diferents idiomes.

Augusta Raurica és un indret interessant per descobrir des dels carrers mateixos, entre els que es troben Thermenstrasse (el carrer dels banys termals), Merkurstrasse (el carrer del mercuri) i Tempelhof (el pati del temple), on encara avui es manté intacte l’origen romà d’aquesta increïble ciutat mil·lenària.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Augusta Raurica: petjades del passat romà a Suïssa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio