Actualitat del viatjer, Consells per a viatjar, Països, viatges

Com aconseguir un visat per a Corea del Nord?

By , on 25 de juliol de 2007

Corea

Per naturalesa, a l’ésser humà li agraden els reptes. Allò que està prohibit no deixa de ser un focus d’atracció. És el cas de Corea del Nord, un país que posa el màxim de barreres als turistes per mantenir la seva puresa i per evitar que entrin persones que podrien posar en perill el sistema comunista.

Per entrar a Corea del Nord és necessari tenir un visat. Per sol·licitar-ho, s’ha d’enviar un correu electrònic amb informació molt detallada: nom i cognoms, data de naixement, ciutadania, número de passaport, ofici, direcció postal i telèfon de casa. A més, s’ha d’especificar el motiu del viatje. El Govern nor-coreà decidirà, amb totes aquestes dades, si et permet o no l’entrada.


Però atenció, hi ha alguns caso específics en els que l’entrada al país és encara més complicada. El govern mira molt malament als turistes d’Estats Units, per això acostuma a posar dates durant les quals poden visitar el país. També s’han enregistrat dificultat amb ciutadans japonesos i israelís.

imatge de coreaSi ets periodista o fotògraf necesitaràs un permís especial. És preferible seguir els seus passos, no intentis enganyar-los i fer-te passar per un turista perquè tard o d’hora acabaran descobrint que treballes per un mitjà.

Altres peculiaritats d’aquest país és que els extrangers no poden ni alquilar bicicletes ni conduir cotxes. Pot ser també hauríes de saber que un cop allà podràs fer fotos sempre que demanis permís. En especial, si són retrats de persones o militars. Què més està prohibit a Corea del Nord? Els telèfons mòbils que no estiguin autoritzats, com també pagar amb targeta de crèdit.

Per les seves característiques, Corea del Nord és un país que no deus deixar de visitar. És diferent de tot allò que has pogut veure fins ara.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Com aconseguir un visat per a Corea del Nord?”

1

Compte amb les faltes ortogràfiques siusplau ! :D

gràcies

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio