Actualitat del viatjer, viatges

Com viatgen els singles?

By , on 6 de maig de 2010

Cada cop hi ha més creuers per a singles

Feia uns anys als actuals singles se’ls coneixia com als “solterons” del poble, barri… però avui dia, l’antiga concepció ha passat a ser un dels termes més cool del moment. Persones que per la seva experiència vital han decidit no comprometre’s amb una parella i tampoc formar part d’una família pròpia. Persones que gaudeixen de la vida des d’un punt de vista diferent. El post d’avui va dedicat a tots el qui d’una forma o altra, per diferents circumstàncies han decidit ser els homes i les dones del moment: els single.

Si aquest fos un altre blog us podria parlar dels beneficis –i desavantatges, perquè també n’hi ha- de ser un/a single, però com que la temàtica del blog és de viatges, aquí van unes recomanacions.

Les agències de viatges han vist un gran mercat en el sector dels singles, per aquesta raó la seva oferta de viatges cada cop s’adreça més cap a aquest col·lectiu. Aquest nou tipus de públic objectiu –així s’anomena al conjunt de persones a qui es dirigeixen aquestes empreses- acostuma a estar disposat a viatjar si ho comparem amb persones amb parella o amb persones que tenen càrregues familiars.

I quina mena de viatges proposen? Doncs bé, acostumen a oferir circuits arreu del món, estades de cap de setmana o bé excursions on els singles es troben amb més persones de la seva ‘espècie’. Existeixen agències que ofereixen la possibilitat de compartir habitació, així el single en qüestió pot estalviar en matèria d’allotjament. I no només això, sinó que al ser viatges pensats de principi a fi per a singles, l’entorn és ideal. S’ha acabat allò d’anar de paquet amb el grup d’amics on tots tenen parella menys tu. Ja no cal que facis de violinista en un sopar de parelletes…

I bé, aquesta és una opció, que en conclusió permet viatjar als solters d’or del moment, però acompanyats, conèixer gent amb la seva mateixa condició vital i qui sap si aquests viatges no són més que una manera de redirigir la vida dels singles, perquè un mai sap on trobarà l’amor de la seva vida… És probable que compartint habitació amb algú sorgeixi la guspira de la passió i que sense voler-ho la vida torni a canviar. En el fons, tots necessitem el suport d’un bon amic, però com que tots s’acaben casant… haurem de plantejar-nos tenir una parella. Tot sigui per no quedar-nos al marge.

Foto: Arteyfotografia (Creative Commons)

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Com viatgen els singles?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio