Especials, viatges

Descobreix aquest estiu Disneyland París

El parc temàtic de la fantasia és molt a prop nostre
By , on 17 de juny de 2010

Indiana Jones and the Temple of Peril, una de les atraccions més emocionants del parc

Quan jo era petita Port Aventura encara no existia. El divertiment més gran que podia tenir una criatura era pujar al Tibidabo o al desaparegut Parc d’Atraccions de Montjuïc, mentre somiava amb com n’havia de ser de meravellós Eurodisney. Corrien llegendes entre els nens, i aquell que hi havia estat es convertia en el rei de les anècdotes. Tots l’escoltàvem amb atenció, doncs el món de Disney ens quedava molt i molt lluny. Recordo el dia que em van dir que hi aniríem com un dels més emocionants de la meva vida.

En realitat, Disneyland Paris no és tan lluny. Fins i tot es pot fer en cotxe, el viatge, doncs es triga el mateix que en arribar de Barcelona a A Coruña: unes 11 hores. No obstant això, els viatges a Paris avui en dia són prou econòmics com perquè no faci falta gastar en benzina. Només ens cal l’entrada al parc i un parell de nits d’hotel, ja sigui a la capital o dins el recinte, per poder gaudir amb els nostres fills d’unes vacances  inoblidables. Hauria donat qualsevol cosa per tenir tantes facilitats quan era nena…

Se’ns dubte, Eurodisney és la destinació ideal si teniu nens menors de deu anys. Aquell parc té la capacitat d’il·luminar els seus ullets reflectint tot allò que han vist a les seves pel·lícules preferides. Allà tot és possible: volar amb Peter Pan, viure la historia de la Blancaneus o viatjar en el vaixell pirata d’en Jack Sparrow. No obstant això, cal tenir quelcom en compte. Si el vostre fill és dels que embogeix amb les muntanyes russes i les emocions fortes -malgrat sigui a nivell infantil-, potser Disneyland Paris no és l’indret ideal per portar-lo. Excepte un parell d’atraccions, entre les quals destaca el mític Space Mountain, tota la resta són més aviat basades en les il·lusions visuals i les sensacions. Reproduccions ambientals, cinemes 3-D, cases encantades a base d’hologrames, rutes dins el laberint d’Alícia o el castell de la Bella Dorment… Un avorriment si el que el vostre fill desitja és provar la versió francesa de l’Stampida (salvant les similituds d’atraccions com Big Thunder Mountain). Sigui com sigui, és una aposta d’èxit en el 99% de casos.

La inofensiva casa encantada és una reproducció de la de Psicosis

I mentre els fills es diverteixen, què? Bé, sempre és pot buscar alguna cosa que agradi a pares i fills per amenitzar l’estada dels adults. Com per exemple, un dels múltiples espectacles que, tal i com succeeix a Port Aventura, podem trobar arreu del parc. Hi afegiria els restaurants, però tots sabem com n’és de car menjar en aquests llocs. Així doncs, això ho deixem a les vostres mans. Tornant als espectacles, podrem gaudir d’aventures com les d’en Buffalo Bill o un show amb escenes de risc protagonitzades per grans especialistes. I al vespre, per acabar de rematar la jornada familiar, sempre es pot fer una visiteta a l’Imax.

Se’ns dubte, Disneyland Paris segueix sent avui un dels parcs més mítics d’Europa. Anys d’experiència l’han fet créixer i oferir unes prestacions encara impensables al nostre parc de Salou. Porteu-hi al vostre fill i no us en penedireu. Veure’l gaudir i al·lucinar a cada moment ens retornarà a la nostra infancia.

Fotos: DISNEYLAND PARIS INDIANA JONES per tipoyock y Phantom Manor – Disneyland Paris per wrayckage a Flickr.com.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Descobreix aquest estiu Disneyland París”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio