viatges

Descobreix Europa en família amb la oferta InterRail de Renfe

L’InterRail no es pot fer per Espanya
By , on 10 de juliol de 2015

tren

Renfe ha llançat la seva campanya per a l’estiu de InterRail amb una nova oferta per a famílies que permetrà que els nens d’entre 4 i 11 anys obtinguin un tiquet gratis per cada tiquet d’adult adquirit per viatjar per tota Europa amb tren aquesta temporada estival. Per a famílies nombroses pe amb esperit viatger, Renfe podrà donar fins a un màxim de dos tiquets InterRail per menor per cada tiquet d’adult.

El bitllet InterRail és un dels tiquets més clàssics per recórrer el continent europeu o triar un país i descobrir-ho viatjant amb tren. Creat l’any 1972, els seus límits s’han anat expandint fins que actualment un sol tiquet de tren InterRail permet viatjar fins a per 30 països europeus i inclou el trànsit marítim entre Itàlia i Grècia; una opció fantàstica per descobrir tots els racons d’Europa a cop de tren i en un sol viatge.

Com a part del llançament de la temporada d’estiu de 2015, Renfe també ha preparat per als primers bitllets adquirits a la web de Renfe un paquet pensat per a planejar un viatge per tota Europa. Així doncs, els primers usuaris de la web que comprin els seus tiquets per adults InterRail rebran de forma gratuïta un kit amb la Guia InterRail 2015, que consistirà una cartera de documents de viatge amb “sorpreses”, segons ha informat l’operador ferroviari.

Tanmateix, els usuaris d’aquest servei de trens i ferrocarrils europeus rebran una polsera edició 2015 amb la qual els viatgers podran reconèixer-se fàcilment en diferents punts d’Europa com a viatgers del InterRail. Aquesta polsera no te cap altre efecte pràctic sobre el viatger, però si es tracta d’una forma divertida i original per identificar a altres usuaris del servei de trens europeus.

Una aventura amb cada tiquet l’InterRail

L’esquema del InterRail es manté com en edicions anteriors, segons ha explicat Renfe. Això significa que els viatgers espanyols podran escollir entre diferents tiquets com el ‘Global Pass’, que permet viatjar per tots els països adscrits al programa de InterRail com Alemanya, Dinamarca, Grècia o Finlàndia, entre uns altres, i el ‘One Country Pas’, que permet descobrir al viatger l’únic país seleccionat.

Dins del bitllet per a adults, InterRail ofereix el clàssic tiquet dirigit als viatgers joves ‘Youth Pass’ (menors de 26 anys) i el ‘Sènior Pass’, un bitllet que beneficia a les persones majors de 60 anys que vulguin descobrir el continent o un país concret amb tren. A més, Renfe ofereix amb el tiquet InterRail un 35% de descompte en els bitllets de sortida i entrada a Espanya.

Imatge: Didgeman

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Descobreix Europa en família amb la oferta InterRail de Renfe”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio