Ciutats, Guies per a viatjar, Turisme i art, viatges

Despertar italià a Ferrara

By , on 5 de juliol de 2007
Ferrara

Itàlia és, potser, un dels països amb més història del món. Cada poble, cada ciutat i regió ofereix un edifici únic que amaga història i art per tots els racons. A la regió d’Emilia Romaña, entre Bolonya i Venecia, es troba Ferrara, una petita ciutat que per la seva riquesa arquitectònica se l’ha reconegut com a Patrimoni Mundial de la Humanitat.Ferrara és única a la història de l’urbanisme per la seva sàvia connexió entre arquitectura medieval i renaixentista. Al centre, destaca un important centre medieval on s’erigeix el principal monument de la ciutat, el Castillo de los Este. Construït a partir de 1385, és un edifici de maó de planta quadrada dotat de quatre torres defensives i envoltat per una fosa d’aigua.

Ferrara 2També d’important bellesa arquitectònica és el Palazzo Comunale, que està unit al castell per recorregut cobert. Gairebé al seu costat, trobem la Catedral de San Giorgio, consagrada el 1135 quan es van completar la façana principal i les laterals romàniques. L’interior és ben diferent, ja que va ser restaurar en estil barroc a principis del segle XVII.

Dins de la ciutat medieval, és interesant visitar el Museu de la Catedral, El Monastir de San Antonio in Polesine, l’antic ghetto hebreu…

ferrara 3A la part renaixentista també trobem edificis que resalten per la seva importància històrica, com el Palazzo dei Dimanti, la Pinacoteca Nacional i la Piazza Ariostea.

Ferrara té un gran atractiu turístic també per les seves festes i festivals. És una ciutat plana i, per això, la majoría dels seus habitants la recorren en bicicleta, sent el mètode de transport més utilizat.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Despertar italià a Ferrara”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio