Ciutats, Escapa't!, Guies per a viatjar, Imatges del món, viatges

El Llac Ness i el seus voltants, aigua i paisatges

By , on 28 de juny de 2007

Llac Ness

Una de les llegendes més populars a Escòcia és la història del monstre del Llac Ness, el conegut Nessie, que avui ha esdevingut en una injecció econòmica per a la regió gràcies a la venda de samarretes, tasses, llibretes, postals i altres souvenirs amb la imatge del monstre. Per aquells que ja estiguin convençuts que aquest animal és només part de l’imaginari escocés i prefereixen no passar-se hores i hores mirant l’aigua per si apareix, poden aprofitar per descobrir els pobles que envolten el llac Ness.

Invergarry és un d’aquests indrets que val la pena visitar. És un poble tranquil i amb història. Des de l’hotel principal del municipi es poden veure les ruïnes d’un castell que es va construir a principis del segle XVII, per encàrrec dels MacDonells. Les forces de Cromwellian el van cremar al cap de poc temps i després van haver de fortificar-lo de nou. Per aquell que vulgui dormir a la zona, Ardgarry Farm és un bed and breakfast molt recomanable pel seu preu i qualitat. A més, es troba a només deu minuts d’un frondós bosc pel que es pot passejar.

Cascades que arriben al llac NessFort Augustus connecta el Llac Ness amb el canal de Caledonian, el nom d’Escòcia en gaèlic (la llengua escocesa pròpia de les terres altes). El més interesant per veure aquest petit poble són, d’una banda, les escluses per superar el desnivell entre els dos llacs, i d’altre, el Caledonian Canal Heritage Centre, que ens descobreix la història del canal.

Altre indret que no acostuma aparèixer a les guies turístiques però deixarà bocabadat a més d’un, és el poble de Foyers. Des del poble, i guiats per un senyal, podem arribar després de caminar durant un quart d’hora a les cascades de Foyers. La caiguda d’aigua és increïble, a més a més està envoltada d’un paisatge impresionant. De fet des d’un dels miradors es pot veure el llac Ness. Una curiositat és que l’aigua de les cascades va a parar al llac.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Llac Ness i el seus voltants, aigua i paisatges”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio