viatges

El lloc amb més màgia del món

Nens i grans comparteixen els mateixos sentiments d'il·lusió dins del Parc
By , on 24 de maig de 2011

Aquest estiu m’han donat un peculiar regal i és quedar-me amb els meus nebots durant una setmana. Tot i que no es del tot ben així. Ja que no els tindré a casa, sinó que com els seus pares no poden tenir vacances aquest estiu i no volen que els seus fills es quedin a casa, ens ha regalat, als petits i a qui està escrivint, un viatge a Eurodisney. Jo ja estic revisant algunes de les pel·lícules més famoses de Disney, des de les més clàssiques a les actuals. No he de dir que els meus nebots no necessiten aquesta tasca, ja que porten anys veient aquestes obres mestres del cinema d’animació.

Una famosa recreació del Castell de la Bella Dorment


Crec que qui més qui menys ja coneix les seves característiques fonamentals. I deu ser així, per que aquest primer semestre d’any han millorat els seus resultats econòmics. Per una banda, s’ha de explicar que han tingut pèrdues, un total de 99 milions d’euros, però que és una situació habitual (l’exercici fiscal del primer semestre de l’any passat va ser de 114.5 milions de pèrdues), ja que és a partir del segon semestre que Eurodisney aconsegueix les seves millors resultats econòmics i que s’espera que siguin aquest any millors que els anteriors, tot i la inacabable crisi que estem paint.

I és que el parc està cada vegada re inventant-se i no deixa d’oferir noves atraccions. Per exemple, fa pocs dies es va estrenar la quarta entrega de Pirates del Carib, amb alguns dels seus protagonistes. No hem d’oblidar que en la zona Adventureland, on podràs gaudir de grans emocions, entre les quals està una atracció basada en aquesta saga de films de pirates. A més n’hi han d’altres atraccions com la de posar-nos en la pell d’Indiana Jones o convertir-nos en un membre més de la família suïssa dels Robinson.

Però no podem enganyar-nos, la gran estrella de la visita és la trobada amb els personatges Disney, amb Mickey Mouse a la capdavantera. I aquesta trobada es farà principalment a Fantasyland, on els contes es fan realitat i ens creiem estar al món fantàstic de Disney. Estic segur que no voldràs perdre’t l’oportunitat de fer-te fotos i accedir al castell increïble que fa imatge d’aquest parc. Es tracta del castell de la Bella Dorment i està situat tot just al cor d’aquesta instal·lació. És el lloc ideal per que petits i grans puguin unir-se en l’admiració que desperta aquest castell.

Fotografía: samlavi

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El lloc amb més màgia del món”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio