viatges

El somni de viatjar a Eurodisney

Es recomanable que els nens que visitin Eurodisney tinguin con a mínim sis anys
By , on 23 de març de 2011

Abans de tenir fills el fet d’escollir unes vacances era una qüestió relativament fàcil. Només havíem de saber si volíem anar a una ciutat concreta o relaxar-nos en una platja paradisíaca. Però quan tens fills al teu càrrec, la cosa canvia. I tant que canvia. Els destins són mesurats depenen dels gustos dels petits de la casa. I relacionat amb això no és fàcil d’imaginar que aquest any, com gairebé passa cada any, han escollit viatjar Eurodisney. Però ara les circumstàncies he d’admetre que han canviat i que sí serà possible.

El famós castell del conte de la bella dorment de Disney

Hem de tenir molt clar que no es tracta d’un viatge molt econòmic. S’ha de fer una despesa important, tot i que mereix la pena. Us ho puc assegurar. Només veure la carona d’il·lusió que expressen quan estan veient en persona el que durant molts anys veien només a través de la televisió, és una cosa única. Com us explicava abans, les circumstàncies han variat ja que els nens ja poden gaudir i ser conscient de tota la màgia que desprenen les visites a Eurodisney. I és que es recomanable que els petits tinguin consciència del que veuen i que a partir del 6 anys ja es possible.

Precisament és l’edat que té el més petit i el gran en té  ja 9 anys. Ara ja tenen un bagatge interessant respecte al món Disney, des de les seves pel·lícules més antigues i tradicionals, i les més actuals.  S’ha de tenir en compte que es tracta d’un espai molt gran i que no es pot veure en la seva totalitat en un sol dia. Mes bé tot el contrari, es recomanable que si es va amb canalla comprar entrades per diversos dies, ja que ens permet esprémer les seves grans possibilitats.

Podríem dividir Eurodisney en dos grans parcs: el Disneyland Park i el Walt Disney Studios. Per una banda, tenim Disneyland Park, que és el més emblemàtic i que li dona la imatge iconogràfica a aquest món màgic amb el Castell de la bella dorment i d’altres contes. Però és tan gran la seva extensió que es podria dividir en quatre àrees: Adventureland, Frontierland, Fantasyland i Discoveryland. Cadascuna d’elles té la seva pròpia personalitat.

Pel que fa a Walt Disney Studios està directament relacionat amb els films i els seus espectaculars efectes especials. Tot i que és bastant més petit que l’altre, està en un procés de creixement constant i es van afegint noves atraccions relacionades amb algunes de les seves grans personatges com els de Toy Story.

Fotografia: dirkv71

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El somni de viatjar a Eurodisney”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio