viatges

Els apartaments turístics són fins un 58% més econòmics que un hotel

Les ciutats on més estalvi hi ha són Dubrovnik, Cannes i Palma de Mallorca
By , on 29 de juliol de 2014

Els turistes que s’allotgen en apartaments turístics poden estalviar fins a un 58% en comparació al cost de l’allotjament en una habitació d’hotel, segons un estudi elaborat pel proveïdor Housetrip.es en 22 destinacions europees. Els apartaments turístics han agafat embranzida durant els darrers anys com una opció còmoda i més econòmica per a viatjar, no només durant les vacances a la platja, si no com un allotjament per qualsevol tipus de destinació.

D’acord amb l’Índex de Preus d’Apartaments Turístics presentat per la companyia, les ciutats de Dubrovnik (Croàcia), Cannes (França) i Palma de Mallorca (Espanya) oferixen els majors estalvis si es compara l’estança en un apartament turístic i un hotel, arribant al 58% de diferència. A aquest estalvi alhora de triar una residència durant les vacances també s’hi ha de sumar la possibilitat de cuinar a l’apartament i encara poder estalviar més.

Concretament, un apartament d’una sola habitació a la ciutat croata de Dubrovnik, amb un preu de 72 euros, costa gairebé 100 euros menys que una estada en un hotel, on la tarifa habitual ronda els 171 euros. En el cas de Cannes l’estalvi ascendeix a 82 euros, mentre que a la zona de Palma de Mallorca se situa en 70 euros. I és que un apartament en la destinació insular té un preu de 58 euros de mitjana mentre que una habitació d’hotel ascendeix a 128 euros per una habitació normal en un hotel estàndard.

En una altra destinació espanyola com és Barcelona, llogar una propietat pot resultar un 50% més econòmic que una habitació d’hotel en passar d’una tarifa mitjana de 128 euros per estada hotelera a 60 euros mitjans en el lloguer d’un allotjament turístic. Per darrere de la Ciutat Comtal se situa Niça (França), on la diferència de preu entre tots dos allotjaments és de 66 euros per nit. Aquest estalvi també es nota a la ciutat amb els allotjaments més cars del món, amb una mitjana de 159 euros, a París (França) el lloguer turístic suposa prop de 58 euros d’estalvi.

Segons ha explicat el president de l’empresa de lloguer, Arnaud Bertrand, l’objectiu de l’anàlisi és ajudar a les famílies i als viatgers “a prendre decisions encertades sobre els llocs als quals viatjar estalviant diners aquest estiu”. “Allotjar-se en una casa en lloc d’en una habitació d’hotel és la forma més fàcil de gaudir de les vacances, així com la millor manera de garantir que els membres de la família passin aquest temps junts”, ha afegit el responsable de Housetrip.es.

Imatge: Sobrecroacia.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els apartaments turístics són fins un 58% més econòmics que un hotel”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio