relats de viatges, viatges

Els Cliffs de Moher

By , on 16 de abril de 2007
Cliffs of Moher

A mig camí entre les ciutats de Limerick i Galway, s’alcen un dels paratges naturals més visitats d’Irlanda, els Cliffs de Moher.

Els Cliffs de Moher són una sèrie de penya-segats que arriben a alçar-se un màxim de 214 metres sobre l’oceà Atlàntic dibuixant una espectacular silueta de la costa irlandesa al llarg de més de 8 km.

Per tal d’arribar-hi s’ha de seguir la carretera N85 un cop arribat a Ennis, per acabar conduint per l’R478, una carretera estreta i amb força revolts. Tot i que les indicacions no són abundants s’arriba als aparcaments preparats perquè els turistes hi puguin estacionar-hi els seus vehicles. La visita costa 8 € per automòbil que s’ha de pagar a la sortida del pàrquing.

penyassegats a Moher

Inaugurat el febrer del 2007, tot i que actualment (abril del 2007) encara no està finalitzat, s’alça a l’interior d’una muntanya, a escassos metres dels penya-segats, un complex dedicat als Cliffs de Moher on s’hi mostra als turistes l’artesania irlandesa, hi poden veure una presentació amb espectaculars imatges IMAX a vista d’ocell dels Cliffs a l’auditori de les instal.lacions, o bé poden menjar-hi al restaurant ubicat allí mateix també.

A l’exterior del complex s’han creat una sèrie de camins molt ben asfaltats i adaptats per minusvàlids per tal de recórrer part dels Cliffs sense perill.

En un dels penya-segats hi podem trobar la torre d’O’Brien (O’Brien’s Tower) que és una torre circular de pedra, que va ser construïda el 1835 com a mirador per als turistes que ja visitaven aquella fantàstica vista.

Cliffs de Moher
Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els Cliffs de Moher”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio