viatges

Els mini creuers guanyen adeptes

Durant cinc dies podràs visitar tres ciutats del Nord d’Europa: Estocolm, Tallin i San Petersburg
By , on 21 de juliol de 2011

Si tens dubtes de les bondats dels creuers o el problema radica més en la quantitat de dies de vacances o fins i tot la teva economia no et permet despeses gaire elevades per gaudir de vacances, et recomano que pensis en els creuers de curta estada. És una gran opció en aquests casos comentats i amb només 5 o 6 dies de creuer et permetrà desconnectar unes jornades navegant pel mar.

El Palau d'Hivern de San Petersburg és un dels principals punts d'atracció de la ciutat

Pel que fa a aquest tipus de creuers hi ha diverses companyies que ofereixen diferents possibilitats geogràfiques, des de Itàlia, el Mediterrani, el Nord d’Itàlia, la costa atlàntica de Portugal per només comentar-ne alguns. Personalment, n’hi ha una creuer que em crida especialment l’atenció, ja que m’ofereix una gran oportunitat de conèixer tres ciutats del Nord d’Europa: Estocolm, Tallin i San Petersburg. Tot això en un viatge de cinc dies amb sortida i arribada a la ciutat sueca amb un preu més que interessant, a partir de 198 euros.

Tot i que la meravellosa ciutat medieval de Tallin és una magnífica oportunitat de veure com era a aquella època en latituds allunyanes a la nostra i que Estocolm és un lloc idíl·lic, no em negareu que la possibilitat de visitar la segona ciutat més important de Rússia, amb més de 4 milions i mig d’habitants no és una qüestió que cal deixar de valorar. I és que fins fa poc, era coneguda per Leningrad (fins 1991) i abans per Petrogrado (1914-1924).

Pel que fa als tresors que no es pot perdre qualsevol visitant són variats i nombrosos. Comencem pel Museu Hermitage, que és el més important no només de la ciutat sinó de tot el país i un dels més destacats de tot el món. Està ubicat al cor de San Petersburg i ocupa un total de cinc edificis units: el Palau d’Hivern, el Teatre d’Hermitage, l’Hermitage petit, el vell i el nou. Tot conformant un conjunt preciós. I pel que fa al seu interior, només cal que us feu una petita idea amb el fet de tenir més de dos milions i mig d’objectes culturals i artístics.

Un altre lloc que us farà enamorar-vos de la ciutat és la Fortalesa de Pere i Pau, el punt d’inici de aquesta gran localitat. Al seu interior està la Catedral del mateix nom i on està les tombes del tsars russos, incloent el darrer tsar Nicolàs II amb tota la seva família. Però si tenim que parlar de temples religiosos, és imprescindible veure la Catedral de Sant Isaac, la més gran de totes i que té una alçada de més de 100 metres. A més, la seva decoració interior és de les més preciosistes del món.

Fotografia: melalouise

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els mini creuers guanyen adeptes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio