viatges

Equipatge: els problemes més comuns a l’hora de viatjar

Els desperfectes a les maletes suposen el 40% de les incidències
By , on 9 de juliol de 2014

L’estiu és l’època de major nombre de desplaçaments amb avió i en ella els equipatges poden sofrir alguns desperfectes en ser manipulats pel personal dels aeroports o perdre’s entre els nombrosos vols que s’operen alhora. Els desperfectes en maletes suposen el 40% de les incidències relacionades amb l’equipatge dels viatgers espanyols. Les incidències amb les maletes alhora de viatjar en avió també copsen les reclamacions per problemes amb el lliurament (35% dels casos), el robatori (15% dels casos) i pèrdua definitiva (10% dels casos)

Els danys en maletes o borses –el 40% de les incidències relacionades amb equipatges– es deuen sobretot a cops, deformacions i trencament de nanses i rodes. La majoria d’aquests contratemps es produeixen sobretot en els vols, durant la manipulació dels equipatges en les cintes transportadores o mentre es carreguen a les bodegues dels avions. Aquestes dades responen a un estudi fet pel departament de Business Analytics de InterMundial Segurs, que analitza les principals incidències en l’equipatge sofertes pels turistes.

Els casos de demora en el lliurament d’equipatge suposen el 35% de les incidències totals registrades per viatges espanyols i es donen en la seva majoria durant els vols. Segons la consultora internacional en el sector aeri Situada, aquests problemes en el lliurament es deuen a una mala praxi en la transferència entre vols de connexió, especialment en els grans aeroports, però també a una mala preparació de la maleta per part dels viatgers. Segons dades de la consultora, unes 7 maletes de cada 1.000 van ser gestionades de forma incorrecta.

Les estadístiques mostren que 7 de cada 1.000 viatgers es van veure afectats per la pèrdua de la seva maleta tenien en comú que havien de fer un transbord d’avió per completar el seu viatge (45% dels casos). Tanmateix, altres raons habituals de demores de lliurament es deuen a que un 16% no es van carregar en l’avió i un altre 15% no van arribar per problemes amb la duana, malament temps o restriccions en l’espai o pes. La resta de retards en el lliurament es vinculen a una mala gestió de les maletes en arribar a la destinació o un etiquetatge erroni.

En quant als robatoris de maletes, es tracta d’un 15% de les incidències relacionades amb els equipatges que es van registrar durant al 2013, un fet que pot ocasionar nombrosos trastorns en el viatger, sobretot si està a l’estranger. Per aquestes raons es adient contractar un segur de viatge que cobreixi les maletes i equipatges que es facturen en els vols: tot i que les incidències no són habituals, és quelcom que li pot passar a qualsevol viatger i que arruïna el viatge.

Imatge: Daquella manera

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Equipatge: els problemes més comuns a l’hora de viatjar”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio