relats de viatges, viatges

Fer la volta al món

Imitant a Julio Verne, però dedicant-hi més temps
By , on 4 de març de 2010

Fes la volta al món

Si us heu decidit per fer la volta al món, abans de res us caldrà molt temps, i també tenir uns estalvis considerables. Som molts els que des de ben petits hem tingut el desig de conèixer món i poder gaudir de la gran diversitat de cultures i paisatges, però per córrer aquesta aventura ens hem de preparar. Crec que és necessari sortir amb un pla perfectament elaborat on no hi hagi cap detall deixat a la improvisació, ja que ens podem quedar sense fons a mig viatge i tornar sense haver fet realitat el nostre somni.

Per tant, us aconsello que abans planifiqueu el viatge i sabeu exactament quines parts del món us interessen més. A mi personalment em crida l’atenció passar una mica més de temps a Àsia però cadascú té les seves predileccions. Podeu trobar molta informació sobre aquesta qüestió per Internet i fer-vos una idea del temps que és necessari per a poder fer la volta al món. Hi ha pàgines que tenen com a temàtica principal l’experiència d’altres persones que han fet el viatge i d’aquesta manera podem aprendre dels errros que han comès els altres.

En quant a la manera de viatjar d’uns llocs als altres, naturalment serà necessari prendre l’avió per passar d’un continent a l’altre, però crec que aquest tipus de viatge s’ha de fer sense exquisideses ni res que s’assembli. A la fi i al cap és tracta d’una aventura i el tracte directe amb la gent de la zona és obligatòria. Saber fins a quin punt les persones són amables i conèixer els trets característics de cada cultura, són part d’aquest viatge. Així que us aconsello que si podeu per auto-stop, millor que millor. Això sí, tot dependrà de la vostra capacitat per deixar-vos portar.

Tot i així, tal i com deia al principi, crec que és vital tenir clar com s’estructurarà el viatge i sempre tenir el diner disponible, ja que mai sabem si tot sortirà com s’havia planejat en un principi. Tots els que tinguin la oportunitat d’emprendre un viatge d’aquestes característiques han de tenir clar que l’aventura és la primera de les característiques i per tant, han de destinar una mica més de temps del que en un principi es considera necessari. Jo encara estic estalviant… i buscant un buit de 5 mesos per dedicar-me a conèixer món. Si vosaltres ja teniu aquests dos punts, animeu-vos perquè segur que val la pena.

Foto: Món per xJaxonRogersx a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Fer la volta al món”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio