Guies per a viatjar, Illes i costa, Imatges del món, viatges

Illes Galàpagos, Patrimoni de la Humanitat a l’Equador

By , on 10 de setembre de 2007

galapagos

A 965 quilòmetres de la costa de l’Equador, sobre l’oceà Pacífic, es troba aquest arxipèlag compost per 13 grans illes volcàniques, 6 illes més petites i 107 roques o illots. També conegudes com les Illes Encantades, entre d’altres noms, Galàpagos és famós per ser el lloc on Charles Darwing va començar a formar la teoria de l’evolució de les espècies.

Gràcies a la seva ubicació, la seva riquesa biològica, la seva fauna i flora, el 1959 el govern de l’Equador va declarar l’arxipèlag com a Parc Nacional i, en 2001, la UNESCO li va otorgar el títol de Patrimoni Mundial de la Humanitat i Reserva de la Biosfera. Però no solament té aquests reconeixements: també són reconegudes com a Santuari de Balenes i Lloc RAMSAR (per a la protecció dels humedals).

Entre tanta història i naturalesa, potser t’estàs preguntant què es pot fer allà. Com a primer punt, el gran atractiu de les illes Galàpagos és el seu alt endemisme biològic i la seva interessant diversitat: les clàssiques tortugues gegants, pingüins, llobs peleters, cormorans no voladors, iguanes, llobs marins, balenes, tiburons balena i tiburons martell, són algunes de les espècies que els turistes trobaran a la regió.

A més, en quant arribis a aquestes illes, els seus increïbles paisatges et sorprendran a través de platges de coral blanc, volcans, túnels de lava, boscos d’escalèsia, cactus d’opuntia, manglars, muntanyes i llacunes. Segons les teves preferències, podràs optar per realitzar caminates, avistaments d’aus, excursions a caball, buceig, surf o disfrutar del kayac.

D’altra banda, per comoditat dels visitants les illes ofereixen una gran infraestructura basada en guies locals, hotels per a tots els presupostos, restaurants, cafeteries, bars, centre d’Internet i, per descomptat, tendes on podràs adquirir qualsevol tipus de souvenirs com a record d’aquest viatje.

Quedaràs encantat amb la bellesa de Galàpagos que, com diu el seu himne, conté illes de blau fantasia, que constitueixen l’imà de poetes i sabis i un gentil atractiu per a turistes.

Comment | Trackbacks Closed.

2 Comments en “Illes Galàpagos, Patrimoni de la Humanitat a l’Equador”

1

Jo crec que akesta tortuga es magnifica i molt coriosa si em podrieu enviar unes cuantes d’imatges al meu msn em posaria molt content . adeu !

2

Estic buscant informació per poder fer un viatge a les Galàpagos seria genial. Espero aconseguir-ho algun dia!

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio