viatges

La neu empenta Sierra Nevada

A la seva web n'hi ha moltes ofertes especials amb preus molt interessants
By , on 21 de gener de 2011

Les bondats climàtiques d’aquesta temporada estan fent feliç a tots els esquiadors i aficionats de la neu. Per exemple, l’estació d’esquí de Sierra Nevada ja va aconseguir recentment la màxima superfície esquiable, ja que només va quedar una pista per obrir amb mig quilòmetre per fer-ho de forma completa. Això evidentment repercuteix en l’arribada de visitants.

La estació de Sierra Nevada ha aconseguit uns grans nivells d'ocupació

Segons les dades facilitades pels responsables de l’estació de Sierra Nevada, ja són diversos caps de setmana que les places hoteleres han estat ocupades en un 60%. I recordem que el temible mes de gener sempre es preveu com una dificultat gairebé insuperable. Però aquesta dada demostra un parell de coses. Primer, que la cultura de la neu al nostre país està cada vegada més estesa. I segona, que Sierra Nevada és la gran destinació de tots els esquiadors andalusos i d’altres esquiadors de tota la península que veuen en l’estació granadina la possibilitat de gaudir d’unes instal·lacions modernes i l’encant d’una ciutat tocada per la vareta màgica del follet.

Si fas una ullada a la seva pàgina web podràs descobrir una gran quantitat d’ofertes especials que mereixen molt la pena. Per exemple, comparteixen amb els cinemes la pensada de aquest dia especial, els dimecres, en què anar al cinema surt a compte. I ara esquiar en Sierra Nevada, és més econòmic també. Se li diu el dia de l’esquiador i el forfait tan sols costa 31`50 €. Això sí, aquest preu només és vàlid per als socis de les targetes del Club.

És molt destacable també un pack de diversos serveis que s’ofereix a preu conjunt més que interessant. Per exemple, què tal fer un passeig a cavall i després una mica d’esquí? Doncs ambdues activitats es poden realitzar gràcies als paquets forfaits més pàrquing. També està l’opció de poder fer aquest tipus de pagament conjunt pels més petits, amb interessants descomptes.

Però si hi ha una novetat que ha fet que Sierra Nevada hagi recuperat encara més força com a lloc de peregrinatge obligatori per als afeccionats dels esports de neu, és la inauguració del Superparc Sulayr. Es tracta d’una superfície estrenada aquesta temporada i que està pensada pels riders i el surfistes de neu. S’ha creat l’espai únicament pensat perquè aquest tipus d’activitat esportiva pugui ser aprofitada en ple rendiment. Així, que ja saps que si t’agrada fer surf de neu no tindràs un altre lloc on poder gaudir més i millor de la teva afició sobre taula.

Fotografia: acebal

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La neu empenta Sierra Nevada”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio