Consells per a viatjar, Països, viatges

La vida a Holanda

By , on 18 de setembre de 2008

Holanda. Un espai multicolor. Un entorn urbà en el qual es barregen amb total harmonia molts elements que desperten els nostres sentits. Un país on no manquen molins ni tulipans i on el formatge sempre és un menjar deliciosament imprescindible.

Carrers plens de ciclistes, turistes que entren a uns museus que respiren cultura per les quatre bandes, castells que despleguen tot el seu encant atrapant l’ànima enamorada del turista per a sempre. On som? Els nostres peus trepitgen Holanda, un petit gran país que et conquerirà sense cap dubte. Mai ens cansarem de parlar-te de tots els llocs que hi pots visitar però, en aquesta ocasió, volem encomanar-te l’esperit indiscret que caracteritza tot viatger explicant-te curiositats molt interessants.

[ad]

És impossible que vagis a Holanda i no topis amb un molí. Segurament aquest seria el país que més apassionaria el nostre entranyable Don Quixot. Et fas una idea de quants funcionen en aquest país? Ni més ni menys que 1000 molins originals. Tampoc es queden curts els holandesos a l’hora de treure la seva bicicleta el carrer: aquesta pràctica que tan de moda s’està posant ara a ciutats com Barcelona o Sevilla és tot un costum per a ells, amb més de 15.000 kilòmetres de carril bici. Per a fer-vos una idea hi ha dues bicicletes per cada cotxe. Hauríem d’aprendre’n!

Si et roba el cor una holandesa segurament encertaràs regalant-li un bon ram de flors i convidant-la a un cafè. Les estadístiques holandeses diuen que no hi ha llar on no hi hagi flors fresques en el seu interior i que, a més, els seus habitants són els més cafeters del món.

Però, sense cap dubte, una de les dades més curioses és que una quarta part d’Holanda es troba sota el nivell del mar de tal manera que quan arrives en avió a l’Aeroport Schiphol aterraràs 4.5 metres sota el nivell del mar. Si t’has quedat amb ganes de més pots seguir veient curiositats a la pàgina del Ministeri Holandés d’afers exteriors. Tots els països tenen quelcom nou que mostrar-nos…

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La vida a Holanda”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio