Ciutats, Escapa't!, Guies per a viatjar, Turisme i art, viatges

L’encant del barri de San Telmo

By , on 15 de juliol de 2007
San Telmo

El barri de San Telmo, a Buenos Aires, és conegut com el casc històric de la ciutat. És l’únic lloc on es preserven les cases i els carrers com eren al segle XIX i varies construccions del segle XVIII.

Abandonat durant la pesta de la febre groga el 1871, als anys 80/90 del segle passat va començar a poblar-se i novament i a adquirir interés turístic.

Passejar per San Telmo és una de les activitats obligatòries de qualsevol turista que visiti el Río de Plata. Els caps de setmana es realitza a la fira d’artesanies i antiguitats a la Plaça Dorrego. Camina un diumenge pel matí pels carrers de llambordes colonials, escoltar el silenci com només existeix en aquell barri, és una experiència meravellosa.

Al llarg de la setmana el barri s’omple de vida; recentment va començar a ser una zona de moda, per la qual cosa es va poblar de residents, a més dels nombrosos comerços d’antiguitats i galeries d’art sempre visitades per turistes.

D’entre els indrets per visitar es troben “la casa mínima” (la casa més estreta de Buenos Aires), diversos bars amb lustres d’història, com el Británico o el bar Sur. També hi ha nombrosos museus i esglèsies. A més es poden visitar la Facultat d’Enginyeria, ex-fundació Eva Perón, amb les seves parets de màrmols de colors o els seus pisos de granit.

La vida nocturna conta amb gran quantitat de pubs i discoteques que varien tan en gustos com en preus; hi ha espectacles de tango, música i teatre a preus veritablement accessibles.

San Telmo és l’únic lloc a Buenos Aires on conviuen sense interrupcions la història des de la colònia fins el peronisme, en un ambient alhora tranquil i ple de vida.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “L’encant del barri de San Telmo”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio