Festivals de música, Illes i costa, viatges

Menorca ens porta els clássics musicals

By , on 19 de juny de 2008

T’has aturat a pensar quanta gent estarà, en aquest mateix instant, movent el seu cos al ritme de la música? L’art musical és un dels reclams turístics més atractius i demandants. Els concerts i festivals que es celebren al nostre país són capaços de moure, al llarg de tot l’any, a centenars de persones.

Qualsevol zona dels Països Catalans, per petita que sigui, compta amb alguna activitat musical entre els seus plans anuals. Des dels concerts més modestos a les fires locals fins els festivals més multitudinaris, passant per les actuacions en algun local alternatiu per a cobrir la demanda dels més minotitaris. Qualsevol excusa és bona per gaudir-ne.

Potser no ho sabies, però viatjar a Menorca pot ser una bona opció en aquest sentit, doncs és una de les zones que més intensament celebra la música entre les seves activitats. Avui recorrerem aquells llocs que dediquen la seva atenció exclusiva al màgic univers de la música clàssica. Quatre propostes interessants que esperem siguin del vostre gust.

El Festival de Música d’Estiu, promogut per Joventuts Musicals de Ciutadella, és una de les propostes més atractives. Allà, en el Claustre del Seminari, l’antic convent dels Agustins a Ciutadella, escoltaran a reconeguts artistes de música clàssica.

Seguint en aquesta línia podrem gaudir del Festival Internacional de Música en el Claustre de Sant Francesc a Maó. A l’Església de Santa Maria a Maó, un extraordinari orgue d’inspiració neogòtica, construït a principis del segle XIX, es convertirà en una delícia musical de quants la visitin per a escoltar els concerts clàssic que s’interpretaran.

Per als qui totes aquestes ofertes els hagin sapigut a poc sempre poden anar a la Catedral de Menorca, on es segueix homenatjant als grans clàssics.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Menorca ens porta els clássics musicals”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio