Consells per a viatjar, viatges

Millora els teus vídeos turístics

By , on 8 de abril de 2008

Si preguntem a qualsevol persona sobre els millors records la seva vida és més que probable que algun d’ells estigui relacionat amb alguna experiència d’un viatge. Els moments que vivim fora del nostre entorn habitual deixen una petjada inesborrable en tots nosaltres que ens acompanyarà d’una manera més fresca o imprecisa, depenent de la nostra memòria. Però a molts no els serveix amb un record en els seus pensaments i opten per fixar-los per sempre en la seva retina gràcies a una càmera de vídeo.

En el darrers anys les càmeres digitals han baixat considerablement de preu i el tamany ha pujat de qualitat, per la qual cosa cada vegada és més senzill aconseguir-les i donar-li ús a les nostres escapades. Fer una pel·lícula dels notres viatges és una idea estupenda que permetrà, a més, que els nostres familiars i amics puguin viure indirectament aquests moments inoblidables.

Tanmateix, la major part de vídeos turístics que podeu trobar-vos a qualsevol casa són només successions d’imatges sense cap organització. Per això volem donar-vos alguns consells que us ajudaran a passar de ser un simple vídeo d’aficionat a donar cert grau de professionalitat i originalitat a les teves gravacions.

Pot semblar senzill però, si ens autrem a pensar, es tracta de la pràctica audiovisual més practicada al planeta. I si hi ha tants creadors disposats a fer art en imatges, ¿per què no pot tenir el teu viatge un toc de cinema? No seràs James Cameron però sí aconseguirás que Morfeo entri al seu menjador mentre els teus amics el veuen.

L’elecció de la càmera és un aspecte essencial, però també hauràs de tenir en compte altres aspectes com els tipus de plans que vas fent per a després fer un bon muntatge. Si abuses de plans generals o de primers plans després no tindràs varietat i el teu vídeo perdrà qualitat.

Per començar, feu un bon viatge i recolliu plans generals, primers plans, plans de recurs -de coses de l’ambient aparentment intrascendents però que ens aniran bé per muntar-. Després podreu iniciar el muntatge amb garanties. Bona sort!

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Millora els teus vídeos turístics”

1

Jo no sóc molt amant de les càmeras de video però això és perquè em surten escenes massa llargues i avorrides. Intentaré posar remei
salut

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio