Consells per a viatjar, viatges

Narinant.cat, un nou portal de viatges en català

Amb informació de Catalunya i altres indrets
By , on 26 de maig de 2010

Nou portal de viatges en català

Avui us vull parlar d’un portal de viatges. El més important és que és en català, i entre tots hem de donar suport a aquest tipus d’iniciatives que potencien la nostra llengua. A Narinant.cat podeu trobar informació sobre tot el que pugeu pensar que estigui relacionat amb viatjar.

Teniu un menú on podeu triar on anar: a Països Catalans, Europa, Àfrica, Amèrica, Àsia, Oceania o a les Regions Polars. Així, un cop dins de la vostra opció, només heu de veure quin és el viatge que més us interessa. Per exemple, imagineu-vos que ens interessa trobar informació sobre un viatge als Països Catalans. Doncs bé, simplement cliquem i ens apareix una pàgina on trobem allotjament, cases fondes, hotels “gourmet”, campings, atocaravanes… Ja us he dit, que tot el que imagineu és aquí !!!

Una altra de les opcions que té és que si no sabem massa bé què volem fer podem triar entre: sol i platja, muntanya, creuers, neu i esquí, aire lliure i escapades. Triem l’opció que més ens vingui de gust, en el meu cas un creuer, i ens porta a una pàgina on detallen tota mena d’informació relacionada amb el tema. Des de bibliografía, a viatges en creuer, lloguers de velers… “todo, todo y todo”.

També tenim l’opció de buscar un viatge depenent amb qui hi anem. D’aquesta manera les rutes o ofertes poden variar una mica depenent de si vas a viatjar sol, amb un grup d’amics, la família o amb la parella. D’altra banda també tenim l’opció de trobar informació sobre viatges per organitzar-los nosaltres mateixos. El botó és “al meu aire” i trobareu informació sobre agències de viatges, vols, lloguer de cotxes, hotels…

Així que ja sabeu què visitar en cas d’estar pensant en un viatge. Des d’aquesta web podeu trobar tota la informació necessària per a fer unes bones vacances. A més, ara que s’acosta l’època d’anar pensant en les futures vacances (afortunats de vosaltres) no teniu excusa si el que teniu pensat és fer un bon viatge. Sense cap mena de dubte Narinant.cat us ofereix tota la informació. Ara només cal que us animeu a visitar-la i que comproveu tot el que jo us explico.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Narinant.cat, un nou portal de viatges en català”

1

Felicitats pel Narinant.cat !!!

Ho acabo de visitar i està molt bé tenir un portal de viatges en català amb tanta informació de les principals companyies, cercadors i agències, a més de blogs, ong’s o literatura. Us el recomano !!!

Salut !!!

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio