curiositats, viatges

Parc Warner de Madrid, adrenalina i cinema

El parc s’inspira en les pel·lícules de Warner Bros
By , on 19 de setembre de 2010

"La Venganza del Enigma" és una de les atraccions més famoses

La setmana que ve em mudo a Madrid. Després de quatre anys a Barcelona em toca fer les maletes i marxar cap a la capital; vull seguir estudiant (increïble, pensareu) i allà és on es troba el que vull fer. M’ha costat molt decidir-me i és que Barcelona, en aquest quatre anys, ha aconseguit enamorar-me; però vaig prendre la decisió i d’aquí uns dies faré les maletes, agafaré l’avió i trepitjaré la meva nova casa.

Una de les coses que més il·lusió em fa veure de Madrid és el Parc Warner. M’encanten els parc d’atraccions i m’han parlat molt bé d’aquest en concret, tot i que haig de reconèixer que sóc una mica escèptica, i és que fins ara em tirava molt més Port Aventura, parc que he visitat moltes vegades.

Segons m’he pogut informar, el Parc Warner, de la mateixa forma que Port Aventura, està dividit en zones temàtiques; amb la diferència però que en la versió madrilenya estan relacionades amb el món del cinema en concret i en els germans Warner en particular. Les diferents zones són:
– Hollywood Boulevard
– Warner Bros Studios
– Superheroes World
– Old West Territory
– Cartoon Village

A la primera podrem gaudir de tota la màgia de la meca del cinema, però a petita escala! Amb decorats que simulen els antics edificis d’Estats Units dels anys 60 i 70, teatres, musicals i gratacels. Warner Bros Studios està inspirat en els estudis de producció de Hollywood, és allà on hi ha l’atracció Stunt fall on els visitants cauen a 101 km/h, pura adrenalina! La tercera zona és la dels superherois de la Warner, allà podrem gaudir de decorats inspirats en la Metròpolis de Superman o la Gotham City de Batman; cal a dir que és en aquesta zona on hi ha les atraccions més fortes, com la muntanya russa de Superman o la famosa caiguda lliure, anomenada La venjança de l’Enigma. A l’Old West Territory ens submergirem en les pel•lícules western i podrem distreure’ns amb jocs d’habilitat i carreres de cavalls. Per últim, els dibuixos animats. Si haguéssim d’identificar la Warner amb alguna cosa, aquesta seria sens dubte els dibuixos animats: Piolín i Silvestre, Tom i Jerry o l’ós Iogui, tots formen part de la memòria col•lectiva i els trobarem a Cartoon Village.

Segur que després de llegir tot això us han entrat ganes d’agafar el primer tren i plantar-vos al Parc Warner; i és que mai és massa tard per recuperar la il•lusió de quan érem nens!

Foto: Miguel303xm per wikimedia commons

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Parc Warner de Madrid, adrenalina i cinema”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio