Consells per a viatjar, Illes i costa, viatges

Platges nudistes a Sud-àfrica

By , on 4 de setembre de 2007

Platja nudista

Per cultura, filosofia personal o simplement per gust, hi ha moltes persones en el món que escullen la vida “naturista” o “nudista”. Si bé amb el pas del temps hi ha cada cop més indrets reservats per a aquelles persones que se senten lliures amb els seus cossos, aquest cop farem referència a un exòtic destí que fins fa poc temps no incloïa opcions d’aquest estil: les platges nudistes de Sud-àfrica.

Tot i que els habitants d’aquest racó del planeta encara són molt conservadors i les seves lleis prohibeixen la nuesa pública, avui dia ningú s’escandalitza al veure gent passejant en top-less per la costa.

Si ets nudista i desitges conèixer un lloc original, a Sud-àfrica trobaràs quatre platges oficials on no és necessària la vestimenta: Sandy Bay (Cape Town), Umhlanga (Durban), Secrets (Port Elizabeth) i la de Port Alfred, que es va inaugurar fa temps. A més, a la zona també podràs disfrutar de vuit clubs: SunEden, Harmony Nature Farm, KiepersolKloof Village, Virginia Waters, Haakbos, Lazy Haven/Buff Lodge, Voelkop i Kudumanzi, on la proposta escapa a l’imaginable:en aquest lloc tindràs la possibilitat de caminar nu enmig d’un terreny natural poblat amb diferents animals africans salvatges.

Solament en Sud-àfrica podràs viure l’experiència nudista més exòtica i arriscada.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Platges nudistes a Sud-àfrica”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio