Ciutats, Escapa't!, Guies per a viatjar, viatges

Porto Seguro: destí per a joves a Brasil

By , on 30 de juliol de 2007
Porto Seguro

Més enllà de què les infinites opcions d’entreteniment fan de Porto Seguro una ciutat molt concorreguda per joves de totes parts del món, la seva històra, la cultura i les seves belleses naturals la fan atractiva per a persones de totes les edats. Situada a l’extrem sud de l’estat de Bahía, al nort-est brasilé, aquesta ciutat es caracteritza pel seu esperit alegre i festiu.

La platja és el gran centre de diversió: allà s’organitzen balls (entre els que destaquen espectacles de capoeira, axé, pagode i lambada) i interminables festes. Però gran part de la vida nocturna comença a la Pasarella do Alcool, el carrer principal de Porto Seguro. Allà, a més de nombrosos bars, restaurants, shoppings i llocs d’artesanies, trobaràs una sèrie de llocs on podràs disfrutar de tot tipus de begudes típiques de Brasil, d’aquestes que s’han de beure amb moderació per no fer mal a la nostra salut: les famoses begudes alcohòliques. La caipirinha, la caipiroshca i el pisco (aquest últim originari del Perú) són les més sol·licitades.

Per als que no arriben en busca de diversió constant ni d’altes dosis d’alcohol, Porto Seguro els ofereix 90 quilòmetres de platges d’aigües tèbies i cristal·lines protegides per esculls de coral, rius, rierols, cocos i una exhuberant àrea de vegetació atlàntica.
Entre d’altres activitats, podràs optar per pràctiques de busseig, volar en ultralleugers o helicòpters, aprendre sensuals balls o fer kayak.

A més, el Sitio Histórico de la Ciudad Alta, el Museo Abierto del Descubrimiento, la Reserva Indígena de Jaqueira, la Isla del Pirata, la Vila de Arraial D’Ajuda, la Igreja del Outeiro de la Gloria i el Parque Marino de Recife de Flora constitueixen altres de les nombroses opcions d’interés turístic que els visitants poden trobar a Porto Seguro.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Porto Seguro: destí per a joves a Brasil”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio