Ciutats, Imatges del món, viatges

Queenstown, la llum dels Alps del Sud

Una oferta sense límits enmig d'un tros del món perdut
By , on 3 de març de 2009
Vista de Queenstown amb les muntanyes de Remarkables al fons

Vista de Queenstown amb les muntanyes de Remarkables al fons

em>A mesura que hi vas arribant i vas perdent alçada, et sents cada vegada més presoner entre totes aquestes muntanyes que t’envolten. Intentes escorcollar cada racó d’aquest paisatge immens, i no pots, per què tot és tant nou, tan bell i tan espectacular que les fotografies mentals que involuntàriament dispares no poden quedar guardades. Hi ha massa informació…

L’arribada a l’aeroport internacional de Queenstown, Nova Zelanda, és un dels aterratges més impressionants que el viatger pot trobar i esperar. Hi arribis des d’on hi arribis creuaràs muntanyes de neus perpètues, llacs de mides colossals, boscos frondosos, humits i verges… I quan ja hauràs baixat de l’avió i trepitgis les terres del Senyor dels Anells hauràs arribat a Queenstown, capital mundial del turisme actiu i d’aventura. Ciutat banyada per les aigües del llac Wakatipu i vigilada pels cims dels Als del Sud t’obre les portes a una oferta il•limitada d’activitats d’aventura i de turisme de muntanya del més alt nivell.

Situada al bell mig de les muntanyes dels Alps neozelandesos, a la illa del sud de Nova Zelanda, entre el mar de Tasmània i el bast Pacífic Sud, Queenstown ha sabut fer-se un lloc al mapa del turisme actiu i de muntanya i explotar, de forma prou sostenible, tots els recursos i tot el potencial natural i geogràfic del terreny i la zona per oferir en qualsevol de les estacions de l’any una oferta variada i de qualitat, molt ben pensada i planificada; ja que la ciutat viu principalment del turisme i per tant ha d’oferir constantment propostes aptes per a tots els públics i també, encara que la ciutat és cara, apte per a moltes de les butxaques.

La veritat és que ens seria impossible començar a anomenar totes les activitats i propostes que la ciutat ens ofereix. Però tant per aquells que busquen opcions més comercials com per d’altres que el que volen és viure intensament el medi natural sense haver de pagar o fer cues, la ciutat posa al seu abast una gran quantitat de recursos: esquí de pista, heliesquí, paracaigudisme, ràfting, trekking… I un munt d’activitats més que en algunes ocasions són úniques en el món, i en d’altres són activitats que nasqueren en la mateixa zona uns anys abans.

Les aigües del Wakatipu, et convidaran a una passejada amb canoa en una tarda de primavera mentre el sol austral s’amaga darrera les muntanyes de Remarkables, i el cim de Coronet Peak et seduirà amb una neu fresquíssima i unes pistes d’un marcat caràcter aventurer. Però sense cap mena de dubte, les panoràmiques de 360 graus que podràs fer siguis on siguis, seran un dels millors records que t’emportaràs.

Impregna’t de l’esperit d’aventura i de l’afany de viatjar per conèixer una ciutat diferent, en un paratge únic i amb una gent acollidora i sempre somrient. Com dirien per aquelles latituds: Queenstown is choice!.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Queenstown, la llum dels Alps del Sud”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio