Illes i costa, viatges

Terra Mítica, el mirall de la cultura mediterrània

Grècia, Roma o Egipte són algunes de les temàtiques del parc
By , on 26 de novembre de 2010

Synkope és una de les atraccions de la zona de Grècia

A aquestes altures, ja ha quedat obertament de manifest la meva passió pels parcs d’atraccions. No només per l’adrenalina que suposa muntar en segons quines atraccions i anar a centenars de quilòmetres per hora, que també, sinó perquè quan entres a un parc d’atraccions és com si ho fessis a un altre món. La gran majoria dels parcs estan ambientats en estils i èpoques diferents, integrant-hi fins i tot les atraccions, per això, independentment de muntar o no, m’agrada passejar per les instal•lacions, comparar escenaris i gaudir dels espectacles.

He visitat molts dels parcs d’atraccions que tenim a Espanya, entre ells Port Aventura i el parc d’atraccions de Madrid (diferent del WarnerPark). Però encara me’n queden uns quants per descobrir; un dels que més il·lusió em fa és Terra Mítica, situada a Benidorm, al País Valencià. A part de les bones sensacions que m’han explicat els qui ja han visitat el parc, crec que la temàtica que han trobat és molt interessant. I és que les diferents zones de Terra Mítica reconstrueixen les civilitzacions i zones més importants que s’han establert al Mar Mediterrani, el nostre mar. Així, podem visitar Grècia, Roma, Les Illes, Egipte i Iberia.

Cada una de les zones compta amb atraccions, restaurants i espectacles caracteritzats amb les principals qualitats de la civilització que representen. Així, a Grècia podem trobar atraccions infantils com Arriaxis, on tant nens com pares podran pujar al llom dels cavalls més famosos de la història entre els que trobem el Pegaso d’Hèrcules o el Bucéfalo d’Alexandre el Gran. En aquesta zona també trobarem alguna atracció per els més arriscats, com La Furia de Tritón, una experiència refrescant amb caigudes de10’5 i 15 metres.


A Iberia podrem gaudir de l’epectacle Barbaroja, una aventura d’acció i amor protagonitzada pel terror dels mars! En aquesta zona trobarem també aluna cafeteria. Passem a la següent civilització: Egipte. La Piràmide del Terror o les Cascades del Nil són algunes de les principals atraccions de la zona. Entre els espectacles trobem les Danses de Karnak o els Vents d’Alexandria.

Roma és una de les zones més fructíferes, allà, a més d’haver-hi molts espectacles es concentren la majoria de les atraccions fortes. Entre els shows trobem la Lluita de Gladiadors o Tarantela i entre les atraccions per els més agosarats, el Magnus Colosus, El Vol del Fènix, una caiguda des de 45 metres amb 0’25g d’acceleració i Infern.Per acabar, Les Illes, on la Còlera d’Aquiles és l’atracció més demandada. Pel que fa als espectacles, podrem ballar amb Els amfitrions del Mediterrani.

No se perquè, però m’imagino Terra Mítica com un espai ple de colors i gent, on cada porta que passes és una sorpresa. Hi heu estat? Què en penseu?

Foto: Adriano Aguiló a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Terra Mítica, el mirall de la cultura mediterrània”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio