Especials, Illes i costa, viatges

Un creuer pel extrem orient

Es pot conèixer moltes ciutats d'Orient gràcies als creuers
By , on 6 de octubre de 2010
El Dazaifu Tenmangu és un temple que té una capella dedicada a una deïtat de l'estudi

Viatja en creuer

Quan es parla de creuers barats gairebé sempre tothom ens limitem a pensar en Europa o en el Carib. Més concretament a la regió mediterrània, que és la que està més prop de nosaltres. No obstant això, hi ha creuers que malgrat estar molt lluny de casa nostra, sí tenen un preu més que interessant. A més si fem una comparativa qualitat preu, sens dubte surt com a guanyador absolut aquesta opció més llunyana. Així que millor obrir una mica la perspectiva pel que fa a la distància i així en sortiràs guanyant.

I de les destinacions possibles, no hi ha cap que superi als creuers Àsia. Aquest mar ple de misteris i que han omplert tantes pàgines podrà ser descobert per aquells valents que vulguin gaudir d’un recorregut impressionant. Com a exemple, un botó: Perles d’Orient, en el que es fa la sortida en Shanghai i es visitarà les japoneses Kagoshima, Nagasaki, Fukuoka, i la coreana Busan, pari tornar de nou al port de Shanghai.

Qui més qui menys ha sentit parlar de la increïble megaciutat de Shanghai, però potser no tant de Fukuoka. Situada a la illa de Kyūshū, en el sud-oest de Japó, és la ciutat més poblada de la zona. Es diu que és la més antiga de Japó a causa de la seva proximitat amb Korea i Xina. La seva situació geogràfica ha convertit a aquesta zona en un dels enclavaments culturals i comercials més importants d’Àsia.

Sense ser una gran destinació turística, sí mereix la pena conèixer alguns llocs imprescindibles. Per exemple, el Dazaifu Tenmangu. Es tracta d’un temple que es troba a uns 15 quilòmetres des de Fukuoka i és un dels llocs més visitats de la zona, no solament a nivell turístic, sinó també a nivell religiós ja que aquest temple té una capella dedicada a una deïtat de l’estudi, així que molts estudiants vénen aquí a demanar pels seus exàmens.

Pel que es refereix a Nagasaki, és coneguda és perquè va ser víctima d’una de les dues bombes atòmiques que es van llançar sobre Japó durant la segona guerra mundial. Igual que Hiroshima, lluny de viure en el rancor, la qual cosa han fet és educar en la pau als seus habitants i als quals vénen de visita a través d’activitats didàctiques, el museu de la Pau o els monuments a la pau.

Un altre atractiu és el temple de Confuci en aquesta ciutat, amb una clara aparença d’un temple xinès. El perquè d’aquesta influència xinesa en Nagasaki és perquè durant molts anys va ser l’únic port obert al comerç exterior de Japó i, sent Xina el país veí, el comerç amb Xina era el més important, fins al punt que molts es van instal·lar aquí, al barri xinès i al costat d’ell van construir aquest Temple de Confuci, administrat per l’ambaixada Xinesa a Japó i considerat territori xinès (amb el consentiment japonès). És un lloc d’ensenyament per a la comunitat Xinesa i té un museu amb peces interessants que són canviades cada 2 anys.

Fotografia: JoshBerglund19

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un creuer pel extrem orient”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio