Ciutats, Illes i costa, viatges

Viatges de noces

Unes alternatives interessants
By , on 8 de juliol de 2010

Creuers per al viatge de noces

Us caseu aquest estiu? Doncs primer la meva enhorabona i després unes recomanacions de viatges de noces que siguin prou interessants per a vosaltres. Quin tipus de viatge us agradaria fer? Doncs bé, suposo que depèn dels vostres gustos i interessos. Tenint en compte que hi ha parelles que són molt diferents he pensant en alternatives una mica variades, ja que pot ser a un dels dos li agrada més la platja i a un altre la muntanya. Dit això, preneu nota perquè comencen les alternatives.

L’objectiu de qualsevol viatge de noces és que els nuvis puguin gaudir del seus primers dies de matrimoni. Per aquesta raó l’eix central d’aquests viatges és la comoditat i el “tot inclòs”, és a dir, que el viatge inclou les visites guiades, els menjars, les begudes, etc. Així doncs, i partint d’aquesta premissa, per què no feu un creuer? Podeu triar qualsevol ruta que us agradi, per exemple a les illes gregues o un creuer pel mediterrani. Podreu gaudir de les romàntiques postes de sol a un creuer d’ensomni. Només cal que us ho proposeu.

D’altra banda, també podeu triar un destí força típic, però no per això menys interessant. Em refereixo als viatges al Carib. Són zones molt atractives per passar els primers dies de casats. Podeu descansar de l’estres produït pels dies previs a la boda i també gaudir de les vistes de la zona. Les suites nupcials són del més romàntiques (posen pètals de rosa sobre del llit, us reben amb una ampolla de xampany…) i el que és més important: podreu gaudir junts uns dies d’ensomni.

Pels que no busquen una opció d’aquest tipus, també existeixen altres alternatives. Podeu fer un viatge a París, la ciutat de l’amor, i gaudir dels seus carrers, fel milers de fotos als monuments i buscar un moment per la intimitat i el romanticisme a qualsevol restaurant de moda de la ciutat més romàntica del món.

I per aquells que no tinguin massa pressupost… doncs bé, tingueu en compte que el que realment és important és que heu fet el pas de voler formalitzar la vostra relació amb una boda i la corresponent firma de papers. Només cal que hi poseu una mica d’imaginació, i encara que us quedeu a casa després de la boda, el més important és estar junts. Ja tindreu temps de viatjar junts.

Foto: clarisa a Arteyfotografia

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Viatges de noces”

1

Jo si hagués de preparar el meu viatge de noces escolliria de tot el que proposeu les illes gregues…. ideal per descansar, divertir-se i menjar bé!
I per si no ho sabeu, amb el Carnet JOve de Catalunya si teniu fins a 30 anys teniu l’assegurança de cobertura en viatges de franc! Us deixo el link per si no teniu el carnet! http://bit.ly/acmuDw

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio