Consells per a viatjar, viatges

Viatges d’equador a la universitat

Els destins més sol·licitats: Punta Cana i Riviera Maya
By , on 31 de gener de 2010
El Carib, molt recurrent

El Carib, molt recurrent

Per a tots aquells estudiants universitaris el viatge d’equador és una excusa per viatjar i gaudir amb els companys de classe. Pels que hagin sentit per primer cop aquesta expressió tan pròpia dels estudiants, us diré que el viatge d’equador és aquell que es fa quan els estudiants es troben a la meitat dels seus estudis i, què millor que celebrar-ho amb un viatge?

L’oferta de viatges és molt variada, però els destins més sol·licitats són aquells amb sol i platja. Un dels llocs que més es demana és el de Punta Cana o la Riviera Maya. Són llocs on els turistes en general i els estudiants en particular aprofiten per deslliurar-se del pes dels exàmens i disfrutar d’uns dies sense cap preocupació.

Són els típics destins amb la polsera de l’hotel, que no te la pots treure fins que no has arribat a casa, i on tot està inclòs en el preu: begudes, excursions, etc. però s’ha de tenir en compte que tret de les atraccions turístiques que ofereix l’hotel poca cosa més s’ha de veure fora d’aquest.També hi ha estudiants que prefereixen fer turisme per zones menys comuns, però naturalment econòmiques. Un d’aquest destins és Tunisia, un lloc encantador per la diferència cultural i per les grans ofertes d’entreteniment que hi ha a la zona. Altres, que no tenen preocupacions monetàries, opten per viatges a Estats Units, las Vegas i Nova York està entre els preferits.

Recomano que el viatge sigui el més llarg possible, perquè un viatge d’equador no es torna a fer mai més i si l’indret a visitar és llunyà, doncs millor. Realment el suc d’aquests viatges són els companys de classe, ja que és la perfecta oportunitat per veure com són quan de passar-ho bé es tracta. Cal vigilar amb la presa d’alcohol perquè després passa el que passa i ens lamentem d’haver protagonitzat el video que després penjaran a Youtube, així que avisats esteu.

Per últim, tots sabem que a les classes hi ha mil opinions, però intenteu arribar a un acord perquè així us faran un descompte més sucós i podreu gastar el excedents en souvenirs. Per cert, res de les típiques camisetes de “Estuve en Punta Cana y me acordé de tí”. Aquestes coses no calen, és més maco omplir una ampolla de sorra que regalar aquestes “joies de la corona soveniresca”.

Foto: Carib per Reservasdecoches.com a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viatges d’equador a la universitat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio