Consells per a viatjar, viatges

Viatjar amb nens, qüestió de planificació

La organització i la previsió han de ser les màximes del viatge
By , on 31 de desembre de 2010

Viatjar amb nens pot ser una experiència molt divertida

Viatjar amb la família és una de les millors formes d’establir uns lligams familiars forts i aconseguir que la relació entre pares i fills sigui del tot fluida. Sortir de la monotonia de la rutina, de la feina, de l’escola, dels deures… i poder passar uns dies d’oci amb els nens sense haver de preocupar-se dels problemes diaris és balsàmic per la família. D’aquesta forma, la mare o el pare que està menys a casa perquè treballa fins tard o fins i tot el tiet que només veus els caps de setmana (si és que viatges amb ells) poden passar més temps amb els nens i dedicar tota la atenció que en situacions normals no poden.

Tot i així, viatjar amb els més petits de la família no és feina fàcil, i es complica més com menys anys tinguin els nens. Per això, necessitem prendre mesures i precaucions addicionals que potser no prendríem en un viatge normal. I és que no es pot deixar res a l’atzar, tot necessita estar més o menys organitzat.

Si viatges amb cotxe, el primer que has de fer és revisar-lo bé perquè no és produeixi cap incident durant el viatge, pensa que aquestes situacions ja són prou problemàtiques sense nens, així que amb ells el problema es multiplica. Si el viatge ha de ser llarg pren la precaució d’agafar aigua i menjar, si els entra la gana o la set no pararan fins que ho aconsegueixin. En aquests tipus de viatge la música és essencial; no te’n refiïs de la ràdio i prepara CD’s o material musical per escoltar i cantar al cotxe; les cançons que podeu cantar tots són molt eficaces per entretenir als nens i convertir a la família en una petita orquestra.

Portar jocs de cartes o jocs de taula de butxaca sempre et salvaran de les situacions més avorrides. Si heu de fer alguna cua o esperar en algun lloc es pot improvisar una taula i jugar una estona amb els nens, així l’espera es farà més curta. En aquestes ocasions també pots treure l’animador que portes dins i improvisar algun joc o dinàmica divertida, això ja dependrà de la imaginació dels adults del grup (els trucs de màgia sempre són eficaços).

Per facilitar el seu moviment, intenta triar hotels i restaurants adaptats als nens, amb espais en els que puguin córrer o fins i tot joguines i parcs. Veuràs com així el viatge serà molt més senzill. I és que amb una mica d’organització i essent previsor pots aconseguir que aquest tipus de viatges siguin molt divertits!

Foto: Azuleña a ArteyFotografia

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viatjar amb nens, qüestió de planificació”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio