Consells per a viatjar, Guies per a viatjar, viatges

Viatjar i estudiar a l’estranger

Descobreix els alicients de compaginar totes dues opcions
By , on 13 de març de 2009

preparant un viatge

Preparant un viatge


Tens ganes de viatjar? Estàs pensant en estudiar alguna llengua estrangera o simplement cursar part dels teus estudis fora del teu país? No t’ho pensis més! L’experiència et sorprendrà i de ben segur que t’aportarà moltíssimes noves coses.

Amb l’arribada de les beques de mobilitat Erasmus, tota la comunitat universitària europea va poder gaudir de l’opció a cursar uns crèdits a l’estranger, en un altre país de la Unió. Aquest fet a portat a milers i milers de joves europeus a creuar les seves fronteres i viatjar per tota Europa. Una possibilitat que fa conèixer altres països, cultures i tradicions i tot això ajuda a tenir una visió més global de les coses i del món. És per això que des de Viatjar.cat us animem a que si podeu i en teniu ganes no us deixeu perdre aquesta oportunitat, a on estudiareu i viatjareu al mateix temps.

Les opcions són força variades depenent de quin voldríeu que fos el vostre destí i depenent també del que esteu o voldreu estudiar. Pels estudiant universitaris i de formacions superiors, les ofertes, sempre oficials, et permeten viatjar per tota Europa i bona part de la resta del món segons a quin centre curseu els estudis i els convenis que aquest pugui tenir. Però mai hi falten països de llatinoamèrica, Estats Units i algun país d’Àsia i Oceania. Consulta amb el teu centre quines són les opcions i els requisits que es demanen.


[ad]

Si la teva idea, és marxar de viatge però sense anar a estudiar res que tingui a veure amb estudis superiors i el que vols és anar a millorar un idioma, aquí a ets molt més lliure. De requisits només en tindràs els que tu mateix et posis: pressupost, temps, distància… i l’elecció del país només vindrà condicionada per quin és el idioma que vols anar a estudiar. L’avantatge d’aquesta opció és que tu mateix seràs qui organitzis el teu temps i podràs triar com i de quina manera estudiar. Per exemple, si la teva opció és estudiar anglès i decideixes marxar a Estats Units per un període d’uns quants mesos, tens la llibertat de començar les classes a una ciutat i anar canviant d’acadèmia al mateix temps que vas viatjant i voltant pel país.

Així que, ja ho saps. Sigues agosarat, llença’t a la piscina, i aprèn d’una forma alternativa i fascinant. Que ja veuràs com al tornar comprovaràs que has après molt més que un idioma o una matèria. Per què hi ha coses que només es poden aprendre viatjant, viatjant i viatjant!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viatjar i estudiar a l’estranger”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio