viatges

World Travel Market, la fira turística més important del món

Els dies, del 7 al 9 de novembre i el lloc, Londres
By , on 10 de novembre de 2011

Si al nostre país no hem patit la crisi més del que l’hem patit ha estat gràcies a l’importantíssim paper que el turisme juga a casa nostra. El sector primari i secundari són molt necessaris perquè l’economia nacional avanci, però la nostra base és, ens agradi o no, el sector terciari.

I ens preguntem perquè ve gent de tot arreu a casa nostra?

Aquest sector en general, però el turisme en concret, han viscut en aquests últims anys moments molt grisos, però sembla ser que des de fa un temps les coses estan tornant a la normalitat, la gent torna a sortir de casa seva, torna a viatjar i a voler conèixer nous paisatges i cultures. Per això, aquest estiu que acabem de passar hem viscut uns mesos molt bons pel que fa al turisme, en part a causa dels conflictes que s’han viscut al nord d’Àfrica, que han provocat que els viatgers canviessin els seus plans de viatges a destins més o menys semblants, entre els que ens incloem.

Però tot i que aquest estiu ha estat molt bo per l’economia, sembla ser que el següent encara ho serà més. Així ho creu el Ministeri d’Industria, que preveu que, almenys pel que fa al turisme britànic, creixi el nombre de viatgers que visitin Espanya; concretament, creuen que el turisme britànic creixerà un 3% el 2012 gràcies a les reserves que ja s’estan fent pel pròxim estiu, que són un 8% més altes que les registrades durant la mateixa època l’any passat. Tot i així, són només aproximacions i haurem d’esperar a apropar-nos als mesos més calorosos de l’any per comprovar que les conjectures es compleixen.

Precisament parlant de turisme i de turistes britànics, des del 7 i fins el 9 de novembre s’està celebrant a Londres la XXXII edició del World Travel Market (WTM), la fira de turisme més important del món. I sabent la importància que aquest sector té per el país, han assistit a l’esdeveniment els Prínceps d’Astúries, acompanyats pel Secretari d’Estat de Comerç Exterior, Alfredo Bonet i el Secretari General de Turisme i Comerç Interior, Joan Mesquida. Esperem que tots hagin aprofitat aquesta estada i hagin obert i reforçat nous diàlegs i camins d’actuació.

En aquesta edició del WTM, Espanya ocupa uns 2.800 metres quadrats, en els que estan representades Catalunya, Balears, València, Canàries i Andalusia de forma particular, així com Espanya en conjunt. A més, a l’expositor de l’Institut de Turisme d’Espanya, anomenat Turespaña, hi ha representats 62 participants: 46 empreses i 16 entitats entre les que es troben Galicia, País Basc, Madrid, Fitur i els Pirineus Catalans. En conjunt un granet de sorra més per aconseguir sortir d’aquesta maleïda recessió que ens assola.

Imatge | Izarbeltza

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “World Travel Market, la fira turística més important del món”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio