Consells per a viatjar, relats de viatges, viatges

Yahoo Trip Planer: ja has planificat les teves vacances?

By , on 27 de juny de 2008

Et continuem presentant recursos útils pels teus viatges. En aquesta ocasió l’escollit és Yahoo Trip Planer. Es tracta d’un petit i útil planificador que ens permet facilitar en gran mesura la tasca de buscar destinació de vacances. Amb el senzill acte de cliclar en alguns dels destins del mapa, aquesta eina serà capaç de donar-nos informació de tot tipus sobre el lloc: rutes disponibles, llocs de major interès, llistes d’hotels de la zona, informació sobre mitjans de transports… Planejar una escapada en poc temps és ara més fàcil que mai.

La verdadera utilitat d’aquest lloc s’estableix gràcies a la interacció entre els usuaris que van creant diverses opcions de viatge i intercanviant els seus diaris de vacances. En crear el teu viatge podràs incloure molts detalls: introduir la data de sortida i tornada, incorporar enllaços útils, classificar-ho mitjançant tags i escollir amb quines persones vols compartir la informació.

Tu comparteixes i altres comparteixen amb tu. D’aquesta manera, a més de servir com a bon organitzador davant els teus viatges, aquest portal et dóna avantatges pròpies de les xarxes socials en convertir-se en un dinàmic punt de trobada en el qual intercanviar tot tipus d’informació, fotos de Flickr, opinions, vídeos, notícies i inquietuds.

Una altra de les possibiltiats és escollir una destinació ja feta per altre usuari per a copiar-la i modificar-la afegint-hi nous recorreguts, idees i dades. D’aquesta manera, Yahoo Trip Planer va creixent cada cop més. Comença a provar aquesta eina. Entra a la seva pàgina i fes la primera cerca. Segur que et portarà a alguna escapada el proper estiu.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Yahoo Trip Planer: ja has planificat les teves vacances?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio