Actualitat del viatjer, Ciutats, Escapa't!, Volar

Des de les altures

By , on 15 de maig de 2007

Globus

A qui no l’agradaria per una vegada veure-ho tot des de les altures? Sobrevolar els volcans d’Olot, o poder fotografiar la immensitat del mar? Qui no ha pensat algún cop a convertir-se en Willy Fogg, en part de les seves aventures? Per a tots aquells als qui se’ls hagi ocorregut aquesta temeritat, agafeu paper i llapis.

A Catalunya hi ha diverses empreses que ofereixen la possibilitat de realitzar viatjes en globus sobrevolant zones espectaculars. L’estructura de la majoría d’aquests viatjes és sempre la mateixa, té una duració d’una hora a una hora i mijta i durant el viatje s’ofereix a l’aventurer un esmorçar lleuger, com menjar típic de la zona i alguna beguda. A més, després del vol s’ofereix un dinar per acabar de disfrutar del dia.

MuntanyesNormalment es fan aquestes rutes en grup, per amortitzar la sortida. Té un preu aproximat d’entre 150 i 200 euros. La recomanació esencial és que el turista s’equipi amb la seva càmara digital o la càmera de video per grabar els paisatges i, també, per disfrutar. Sorpren veure tot des de dalt, on les persnes es converteixen en petites formigues i es poden veure les terres parcel·lades.

Hi ha moltes rutes disponibles, pensades per a múltiples interessos. Solament falta fer una búsqueda entre les diferents empreses i veure quin és el recorregut que més en agrada. Sobrevolar els Pirineus o agafar un globus per damunt de la mitica muntanya de Montserrat o passar una hora observant la Costa Brava amb els seus pobles i cales.

I, per què no regalar un vol en globus?

Enllaços

http://www.globuskontiki.com/default.cfm?num_seccio=10&idioma=1

http://www.voldecoloms.cat/Default.aspx?IDIOMA=2

http://www.tomasjane.com/globo/index.htm

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Des de les altures”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio