Volar

Dilluns i dimarts, els dies en els que busquem més vols

El major número de cerques es fan a principi de setmana
By , on 17 de octubre de 2016

vols

Els dilluns i dimarts s’han coronat com els dies preferits dels espanyols per buscar vols per a fer una escapada o un viatge durant la tardor, segons les dades proporcionades pel cercador de viatges Kayak. A mesura que avancen els dies i ens apropem al cap de setmana, les ganes de fer les maletes i pujar a un avió van disminuït; però un cop que tornem a la feina i a la rutina dels dilluns i els dimarts, les ganes de marxar ens impulsen a buscar ofertes per aquesta temporada.

L’estudi del cercador de viatges ha determinat que els dilluns i els dimarts són els dies en els que tenim més ganes de pujar a un avió durant la temporada baixa, essent les 12 l’hora de major afluència de cerques de futurs viatges. Tanmateix, el cercador ha detallat que les cerques de vols entre els espanyols han augmentat un 18% en les primeres setmanes de setembre, en comparació de les últimes setmanes d’agost, per planificar escapades a la tardor.

La tornada a la rutina després de les vacances de l’estiu i la llunyania del següent cap de setmana, converteixen els dilluns i els dimarts al migdia en els moments idonis per plantejar una escapada de tardor o fins i tot, un viatge aprofitant els últims dies de vacances lliures. La majoria de cerques es centren en ciutats europees però els responsables del comparador asseguren que és el millor moment per apuntar-se als viatges de llarga distància com Nova York.

Segons l’estudi, les cinc destinacions més populars en temporada baixa són Londres, Nova York, Roma, París i Amsterdam; amb una durada mitjana de quatre a cinc dies per poder conèixer aquests indrets. No obstant això, el cercador assenyala que els vols més econòmics en aquest ‘Top5′ són a la capital francesa, per uns 65 euros si es viatja de divendres a dilluns i, pel contrari, la capital holandesa oferta la combinació més cara, amb 119 euros viatjant de divendres a diumenge.

En canvi, si la destinació és la ciutat nord-americana, els millors dies per volar tant a l’anada com a la volta són els dijous, segons ha explicat Kayak. Així que si tenies pensat fer un viatge a la ciutat que mai dorm i recorre tan els indrets més coneguts com aquells barris menys turístics però igualment emblemàtics; ara és el millor moment per a planificar-hi una estada.

Imatge: Unsplash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Dilluns i dimarts, els dies en els que busquem més vols”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio