Volar

Els millors trucs per reservar els bitllets d’avió més econòmics

Estalvia més del 30% en els teus vols
By , on 10 de abril de 2017

avion

Les reserves de viatges per Europa durant el mes de gener són les més econòmiques, segons un estudi d’Expedia. Si un vol es reserva durant primers d’any amb més de tres setmanes d’antelació es pot aconseguir un estalvi de més del 30% en el preu dels bitllets amb destinacions des de i cap a ciutats europees, mentre que per visitar els Estats Units la millor data per comprar els vols més econòmics és al setembre.

Segons dades de l’estudi ‘Vacation Deprivation 2016’ realitzat pel cercador de viatges, el 22% dels espanyols van realitzar diverses escapades curtes durant l’any fent ús dels ponts i festius. Pel que no ha de sorprendre que Setmana Santa, el següent gran pont després del de la Constitució i de la Inmaculada, sigui un dels més populars entre els espanyols per viatjar per Europa.

Amb això en ment, és important que els viatgers s’informin al més aviat possible del moment idoni per reservar les seves properes grans vacances i així obtenir el màxim estalvi. Així doncs, realitzar les reserves amb més de 30 dies d’antelació pot ser una forma d’aconseguir uns preus més competitius a l’hora de viatjar i, si no ens importa exactament quan fer una escapada, ara és el millor moment per reservar els vols.

Les millors ofertes en bitllets d’avió i allotjament es poden trobar si aquests es compren durant els caps de setmana, essent el diumenge el dia amb els preus més econòmics; tot i que els espanyols preferim reservar els vols dilluns i dimarts. En canvi, l’informe del cercador de viatges assegura el divendres són el pitjor dia per a fer reserves de vols, ja que és el dia en el qual el preu mitjà per als vols més augmenta. L’antelació també juga un paper clau, sent 21 dies previs a la data de sortida el marge mínim per fer-se amb un bon preu.

Tanmateix, l’estudi apunta que el preu mitjà dels bitllets de l’avió segueix baixant a tot el món mentre que l’oferta de vols ha incrementat. Això es deu a l’augment de la competència entre aerolínies, quelcom positiu per als viatgers, ja que més vols de més línies aèries signifiquen més opcions per als consumidors i major ventall de preus.

Els millors preus per a viatgers de llarga distància

Els vols de llarga distància poden arribar fins a uns costos prohibitius per a la majoria de viatgers, essent fonamental saber quan és el millor moment per aconseguir uns preus més econòmics. Segons un estudi del portal Kayak.es, el més recomanable es reservar de dos a sis mesos abans de la data de sortida prevista, podent arribar a estalviar fins un 54% si es vola a destinacions exòtiques com Cancún, Xile o Tailàndia.

Per contra, altres destinacions més tradicionals com Tòquio, Los Angeles o Miami ofereixen els preus més baixos si es fa una reserva amb tan sols dos mesos de marge. En el cas de les destinacions més populars de Llatinoamèrica, cal comprar els bitllets d’avió amb un mínim de 5 mesos d’antelació per aconseguir els preus més baixos, que poden ser fins un 40% més econòmics respecte a qui reserva amb 10-11 mesos de marge (el moment més car).

Imatge: Holgui

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els millors trucs per reservar els bitllets d’avió més econòmics”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio