Volar

Els vols per Octubre i Desembre surten un 15% més econòmics

Juliol i Agost són els mesos més cars
By , on 18 de setembre de 2015

vols

Els viatgers que decideixin volar entre setembre i desembre ho podran fer per un 15% menys que els que han agafat un avió durant aquest estiu; segons les dades d’Atrapa-ho, que ha engegat una ‘app’ de cerca de vols basada en el pressupost. Així doncs, els viatgers que planegen les seves escapades o vacances després dels mesos estivals poden aconseguir millors preus, que poden arribar a ser un 15% més econòmics.

La comparativa de preus mitjans dels mesos de l’any col•loca a juliol i agost com els mesos on surt més car volar en tot l’any, amb un preu mitjà per reserva que ronda els 316 euros per persona. Per contra, octubre i desembre són els mesos on surt més bé de preu per comprar bitllets d’avió, amb 270 euros per reserva mitjana per persona. Així doncs, no cal buscar una ganga durant els mesos d’octubre i desembre, ja que de mitjana surt un 15% més econòmic que els mesos més cars.

Tanmateix, per als usuaris que busquen aconseguir els millors preus als seus vols Atrapa-ho recorda als seus usuaris el seu ‘app’ mòbil La Lanzadera és la millor eina per a reserves de bitllets d’avió de cara als propers ponts. Segons les dades registrades per l’empresa, més del 58% dels usuaris que han utilitzat La Lanzadera són espanyols, seguits dels colombians amb el 12% del volum d’ús i els usuaris xilens, amb més del 6% del volum utilitzat.

El mòbil, eina per reservar vols i viatges

En quant a les tendències de venda a través de plataformes mòbils, actualment el 20% de les reserves d’Atrapa-ho es realitzen a través del mòbil i la previsió és que arribi a ser del 50% en dos o tres anys. Aquesta tendència es deu a la creixent confiança dels usuaris en la compra a través de dispositius mòbils, alguna cosa molt positiu per al sector. L’ús del mòbil és una forma de veure l’oci urbà menys planificat i més un consum per impuls, mentre que els que segueixen utilitzant la web són aquells que planifiquen amb major anticipació.

Amb la ‘app’ de la Llançadora, la companyia pretén atreure als viatgers més arriscats. Es tracta del primer cercador que permet triar el viatge basant-se al pressupost. Primer, se selecciona la data, després el continent que es vol visitar i, llavors, es mostren en el mapa els vols més barats. L’aplicació està disponible tant per Android com para iOS.

Imatge: ThePixelman

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els vols per Octubre i Desembre surten un 15% més econòmics”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio