Volar

Iberia Express ofereix descomptes de fins al 40% en els seus vols

La promoció queda reservada a membres del Club Express
By , on 1 de abril de 2016

La aerolínia Iberia Express ha llançat una campanya de rebaixes en el preu dels bitllets coincidint amb el seu quart aniversari. Els usuaris més habituals dels vols de la companyia espanyola podran gaudir de descomptes de fins al 40% en els seus bitllets, ja que els responsables de la companyia han explicat que aquestes ofertes es reservaran als membres del Club Express.

La promoció de Iberia Express es realitza en motiu de celebració dels seus quatre anys en funcionament, durant els quals la filial de curt i mig radi de l’aerolínia Iberia ha realitzat més de 100.000 vols i ha transportat a més de 13 milions de viatgers. Els beneficiaris dels descomptes podran estalviar fins a un 40% del preu dels vols d’aquesta operadora, essent una forma de recompensar la fidelitat i la bona acollida que ha tingut Iberia Express en els seus quatre anys de vida.

Segons han explicat fonts de la companyia, aquests descomptes de fins el 40% del preu habitual del bitllet –una ajuda per estalviar a l’hora de viatjar– s’aplicaran en les seves 38 destinacions, 13 a Espanya i 25 a Europa. Tanmateix, han volgut anunciar que Iberia Express oferirà com a novetats per a aquesta temporada d’estiu 15 noves rutes de curt i mig radi, coincidint amb les vacances d’estiu i amb la mobilització massiva de turistes.

Les 15 noves destinacions incloses a la seva programació d’estiu són Birmingham, Bordeus, Rennes, Malta, Cork, Bucarest, Cracovia, Gotemburgo, Islàndia, Santorini, Astúries i Oslo. Totes aquestes noves rutes enllaçaran amb l’aeroport de Madrid, però els responsables de Iberia Express han recordat l’existència de rutes directes entre Mallorca-Stuttgart, Astúries-Londres Heathrow i Astúries-Gran Canària per als mesos d’estiu.

La promoció en motiu del quart aniversari d’Iberia Express no serà efectiva per a qualsevol viatger, i és que els responsables de la companyia han explicat que aquests descomptes seran disponibles exclusivament per als membres del Club Express, l’àrea privada però de registre gratuït d’iberiaexpress.com. A més, els descomptes només s’aplicaran en aquell vols anteriors al 30 de novembre de 2016; incloent la temprada baixa i la temporada estiuenca.

Així doncs, si estàs pensant fer una escapada abans de desembre de 2016, et recomanem que entris a la pàgina web de Iberia Express (iberiaexpress.com) i et registris com a membre del Club Express, una acció totalment gratuïta que et permetrà accedir a grans descomptes per volar durant les properes vacances, ¿a què esperes? Reserva ja el teu vol amb fins a un 40% de descompte.

Imatge: airlines470

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Iberia Express ofereix descomptes de fins al 40% en els seus vols”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio