Actualitat del viatjer, Volar

La revolució dels vols barats

By , on 21 de setembre de 2006

Vols baratsVolar ja no té preu. Agafar un avió és a l’abast de totes les butxaques gràcies a la implantació de noves aerolínies de baix cost. El secret? Establir preus competitius, raó per la qual abans de viatjar en autobús o en tren els viatjers prefereixen agafar un vol que, per un preu similar, els porta al mateix destí. La comoditat i l’estalvi imperen a l’hora de decantar-se per l’avió.

Ryanair, Easyjet i Vueling són els que operen a Espanya. Internet ha sigut clau per l’enlairament d’aquestes aerolínies; només cal tenir accés a la red per entrar a la pàgina web de cadascuna, i informar-se dels vols disponibles. Conèixer el trajecte, l’horari i el preu és qüestió d’un clic…A què esperes?

Tot i que els aventatges són molts, et recomanem que tinguis en compte alguns consells per evitar inconvenients d’última hora. Abans de decidir on viatjar és convenient consultar els punts d’origen i de destí perquè normalment aquestes companyies s’instal·len en aeroports secundaris. Aquesta estratègia empresarial permet abaratir els vols ja que per ubicar-se en enclaus allunyats de les grans ciutats, reben subvencions. Així pots calcular quan costa el desplaçament fins l’aeroport des del teu lloc de residència i si realment val la pena.

Una vegada que ho tens clar, es aconsellable reservar el vol amb molta antel·lació ja que els preus acostumen a augmentar mentres s’acosta la data prevista, a no ser que prefereixis esperar a “les ofertes d’última hora”, tot i que corres el risc de quedar-te sense vacances. Una bona planificació et permetrà trobar un vol que s’ajusti a les teves pretensions i a la teva butxaca. No oblidis que el preu variarà depenent de la temporada (baixa, mitjana o alta), del dia de la setmana, de l’horari del vol, etc.

No t’ho pensis més, encara ets a temps d’escapar-te uns dies. Aprofita la revolució dels vols a baix cost i disfruta de les vacancse que sempre havies somiat.

Però si ets dels que prefereixen viatjar amb les grans aerolínies, no desesperis, també pots trobar bitllets a preu de ganga. El d’oci, rutes, cultura, indrets i viatjes ZuHause t’ofereix les claus per això.

Publicitat sobre vols barats i viatjes: Vuelos Baratos

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La revolució dels vols barats”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio