Consells per a viatjar, Volar

Ofertes última hora: com aconseguir un bon preu?

Busca, apura al darrer moment i troba la teva recompensa
By , on 21 de octubre de 2009
El teu vol barat t'està esperant a alguna banda

El teu vol barat t'està esperant a alguna banda

Són molts els lectors de Viatjar.cat que busquen a la xarxa les formes d’arribar a aquestes ofertes d’última hora que ens poden permetre viatjar barat al lloc on volem. Ens referim principalment a vols barats, però certament també hi ha ofertes d’allotjaments econòmics, hotels a baix preu, etc.

És per això que avui us volem donar només algunes idees interessants per a viatjar barat i trobar aquestes ofertes d’última hora que moltes agències de viatges ofereixen a les seves pàgines web.

El que cal fer en primer lloc és estar atent, és a dir, buscar molt. No esperis que l’oferta d’última hora d’un vol barat t’arribi al mail perquè només hagis de comprar el bitllet, això no passa. El que has de fer és prendre algunes pàgines web de referència que facin ofertes d’última hora i consultar-les sempre que puguis. Només així donaràs amb bons preus. Recorda que moltes vegades aquests preus apareixen.

El segon pas s’anomena risc. Sí, sempre que volem buscar una oferta d’última hora vol dir que el viatge el planificarem amb molt poc temps. Teniu en compta que aquestes ofertes de vols barats apareixen quan un avió ha de sortir l’endemà o dos i tres dies després i encara manca algun seient per omplir. Abans de deixar-lo buit, la companyia prefereix omplir-ho encara que sigui amb un bitllet més econòmic. Aquest és el teu moment.

En tercer lloc hi ha un punt que es diu flexibilitat. És a dir, no pretenguis trobar un vol barat o una oferta d’última hora un dia abans de l’inici d’un pont de tres dies o un període de vacances. Aquest tipus d’ofertes acostumen a ser-hi en dies en els quals no hi ha festivitats destacades. Volem dir-te amb això que per a trobar bones ofertes el teu calendari haurà de ser una mica flexible, tot dependrà de la feina i altres compromisos personals.

Si veus complicat això de trobar ofertes d’última hora després de llegir aquestes recomanacions, l’altra opció és buscar vols amb molt de temps. Segons quins destins, buscant de dos a tres mesos abans podem trobar preus molt econòmics per a volar. Com són dates molt llunyanes, les companyies posen els preus baixos i els van pujant a mida que s’acosta el vol. Segur que si ara busqueu vols de Barcelona a Madrid o a Sevilla, per exemple, per al mes de desembre o gener, trobareu preus de trajecte inferiors als 40 euros, mentre que si els busqueu els darrers dies, a menys que sigui una oferta d’última hora, superaran els 100 amb seguretat. Ara és el vostre torn de buscar, esperem que aquests consells us siguin el més útils possible.

Foto: Avió per jimmyharris a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ofertes última hora: com aconseguir un bon preu?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio