Volar

Quan puc comprar els vols més barats per volar des d’Espanya?

Gener i novembre, els mesos més econòmics
By , on 19 de febrer de 2016

vol

Els vols més econòmics per passar les vacances de setmana Setmana Santa es troben set setmanes abans, segons el comparador de vols i hotels Skyscanner. Tanmateix, els mesos de gener i novembre són els més barats més agafar un avió enfront dels d’estiu que resulten ser els més cars. Si tens uns petits estalvis i tens pensat viatjar durant la propera Setmana Santa o vols fer una escapada després de vacances, reserva els teus vols perquè aconseguiràs estalviar.

El portal de compra de vols ha analitzat milions de reserves dels últims tres anys que mostren que el millor moment per comprar un vol és aproximadament un mes i mitjà abans d’efectuar el viatge. Així doncs, ara és el moment òptim per contractar viatges per a les properes vacances de Setmana Santa amb un estalvi que podria rondar el 10% de mitjana segons el comparador de viatges que assegura que el 91% dels espanyols desconeix com és el millor moment per reservar vols.

Quan és més econòmic comprar un vol? Com a norma general, gener i novembre són els mesos més assequibles per viatjar, amb descomptes del voltant del 15%, mentre que els més cars resulten juliol i agost, amb augments del 13% i 19% respecte al preu mitjà. Amb aquestes dades, si comprarem comprar uns vols a l’agost o al gener ens adonem que podem estalviar un de cada tres euros que invertim en reservar a l’estiu si canviem per un viatge a finals de tardor.

De totes maneres, les dades de reserva indiquen que els patrons de preu varien segons la destinació al que es viatja. Així depenent de si la destinació a visitar es troba a Europa o està fora del vell continent, potser amb un mes i mig d’antelació no en tenim prou per aconseguir els preus més òptims per volar.

Per exemple, si escollim com a destinació europea les ciutats de Londres o Brussel•les podem aconseguir descomptes d’entre el 17% i el 20% si reservem els nostres vols amb dos mesos d’antelació. Per als viatgers que vulguin conèixer París els cal unes 10 setmanes d’anticipació per obtenir l’import més econòmic. No obstant això, per anar a Roma o Amsterdam és recomanable reservar fins a tres mesos abans de les dates que nosaltres tenim en ment.

Si encara no tenim al nostre garrepa intern satisfet amb aconseguir vols econòmics reservant amb aquests marges de temps, volar a aquests països a l’hivern suposa un estalvi d’entre el 19% i el 30% sobre el preu mitjà. Per norma general, el millor moment per viatjar a totes aquestes destinacions és al mes de gener, excepte a la ciutat de París, on és millor volar al novembre. Agost és, per a totes les destinacions, el mes més car.

En el que a les destinacions de llarga distància es refereix, febrer és el moment perfecte per viatjar a Bangkok i Lima, amb un 15% d’estalvi aproximat, igual que Buenos Aires, encara que el major descompte a la capital argentina sigui al març. Conèixer a Nova York o l’Havana al novembre representa un descompte del 22% i 10% respectivament. A més, per a totes aquestes destinacions requereixen d’una major antelació de reserva, sent recomanable fer-ho entre les 21 i 28 setmanes abans de les dates que ens interessin per obtenir el millor preu.

Més consells per estalviar quan volem

Una enquesta efectuada a 4.000 viatgers espanyols confirma que els usuaris no coneixen els millors moments per reservar vols: el 44% els gestiona entre 2 i 4 mesos abans de la sortida, el 15% ho fa entre 4 i 6 mesos abans i el 34% els compra amb un mes d’antelació. La por a no adquirir-los al millor moment fa que sis de cada deu usuaris comprovi diàriament la possible fluctuació dels preus dels vols fins a fer la reserva.

Una opció que disposem els viatgers per estalviar al màxim durant les seves vacances o escapades és escollir la nostra destinació en funció del nostre pressupost o de les rutes de les aerolínies de baix cost que tenim disponibles, així podem combinar la passió i l’aventura de conèixer noves ciutats amb un pressupost prou ajustat a nosaltres. Tanmateix, també podem mirar diferents opcions des d’on emprendre el viatge buscant aeroports propers on surti econòmic volar, ja que les diferències de preu entre un aeroport o un altre poden ser significatives.

I si tot això falla, el portal Skyscanner ha creat una infografia interactiva mitjançant la qual els viatgers poden comprovar el millor moment per reservar vols i així com els mesos més barats per volar a cada destinació. Així mateix els viatgers poden trobar el moment més econòmic en el qual viatjar visitant el calendari on poden veure els preus per a tot l’any de cada destinació; d’aquesta forma, podem aconseguir volar amb els preus més competitius disponibles.

Imatge: gustavmelin0

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Quan puc comprar els vols més barats per volar des d’Espanya?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio