Ecoturisme, Volar

Regala originalitat, regala un viatge en globus!

Viu l’experiència d’enlairar-te a més de 1000 metres d’altitud i contempla ens millors paisatges de Catalunya
By , on 4 de agost de 2010

Una experiència única

Quan s’apropa l’aniversari d’un amic o familiar sempre tinc el mateix problema, mai sé que regalar-li! Per una banda vull fer-li un regal bonic i original que recordi encara que passin els anys, però per l’altra i quan em poso a buscar-lo, mai el trobo i acabo regalant les mateixes coses de sempre, boniques potser però que de originals no en tenen res.

Però no vull deixar de buscar-lo, perquè estic segura que es pot ser original en els regals. El 15 d’aquest mes d’agost és l’aniversari d’una amiga i com a cada data especial m’he connectat a Internet i he buscat per la xarxa alguna coseta que s’adapti a la forma de ser de la Laura. Després d’hores i hores de recerca i quan ja estava a punt de donar-me per vençuda he trobat un web que m’ha cridat l’atenció: Girona Globus.

I un viatget en globus? És un tipus de viatge desconegut que pot convertir-se en tota una aventura, a més, a tot Catalunya hi ha moltes empreses que es dediquen a fer aquests viatges i pots elegir la zona que més t’agradi per fer-lo. A Girona Globus et permeten triar entre quatre itineraris diferents: Empordà, Gironés, Costa Brava i la Garrotxa. Durant el trajecte t’enlaires a una altura de 1000 metres, si el vent ho permet fins i tot més! Així, i com un ocell, pots contemplar els paisatges més bonics de Catalunya. El viatge dura entre una hora i una hora i mitja i dins la cistella o ja quan has baixat a terra ferma es brinda amb cava i coca.

Durant tot el viatge un 4×4 de l’empresa et segueix des de terra, d’aquesta forma els acompanyants que no s’hagin atrevit a pujar al globus poden seguir el viatge en directe i recollir als aventurers al final del trajecte. Pel que fa al preu el viatge costa uns 160 euros per persona, entre 80 i 100 els nens de menys de 10 anys. Tot i que existeixen ofertes especials i paquets de regal diferents. Tot depèn de les teves preferències! I és que la varietat està servida. Així que després d’haver-me tornat boja buscant el regal idoni, crec que la Laura l’haurà aconseguit, i el pròxim 15 d’Agost s’enlairarà pels aires i contemplarà el paisatge a més de 1000 metres d’altura, una experiència que segur que no oblidarà. Espero que no tingui vertigen!

Has viatjat algun cop en globus? Explica’m la teva experiència, a veure si així puc calmar els nervis que segur que tindrà la Laura abans d’enlairar-se!

Foto: AElfwine a Wikimedia Commons

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Regala originalitat, regala un viatge en globus!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio