Volar

Ryanair baixarà el preus per a la facturació de maletes i millorarà els seients

La companyia introdueix nous canvis aquets 2015
By , on 13 de març de 2015

La companyia Ryanair ha anunciat que rebaixarà la taxa que cobra per facturar maleta en els aeroports i el recàrrec per cancel•lació dels vols a partir del proper mes de maig. La companyia irlandesa ‘low cost’ ha comunicat les noves rebaixes en els serveis de vol, que s’inscriuen dins del paquet de mesures ‘Sempre millorant’ corresponents a l’any 2015.

A partir del mes de maig, la taxa de facturació d’una maleta en els aeroports passarà de costar els 70 euros actuals a uns 45 euros; igualment el recàrrec per cancel•lació de vols disminuirà el seu cost des dels 110 euros als 99 euros, segons ha anunciat l’aerolínia. En el marc del trentè aniversari de Ryanair, l’empresa també ha anunciat una nova opció de cancel•lació de vol, per la qual cobrarà una quota de 15 euros si l’anul•lació es realitza en les 24 hores posteriors a la realització de les reserva.

Les novetats de Ryanair no es centren només en una reducció d’alguns serveis, sinó que posarà en marxa una nova opció per mantenir la tarifa, amb un cost de cinc euros, que permetrà la reserva d’uns seients durant 24 hores amb el preu de la tarifa del dia de la reserva. Es tracta d’una millora que permetrà als viatgers mantindre el preu d’un vol durant 24 hores per un cost de 5€, que sempre pot anar bé alhora de decidir el millor dia per viatjar.

A més, dins de la cabina, Ryanair renovarà els interiors en els seus avions i introduirà “nous seients amb més espai en les cames” –la part més odiada pels viatgers– i ha confirmat la renovació dels uniformes de la tripulació dels seus avions. Sense moure’ns de dins de les aeronaus, l’empresa irlandesa ha indicat que oferirà un menú a bord millorat, amb opcions de menjars més saludables i la possibilitat de preservar un desdejuni calent en rutes clau.

La ‘low cost’ irlandesa també té previst llançar un comparador en temps real de tarifes àrees al seu web, a més introduirà un nou servei amb continguts sobre destinacions i opinions dels clients. A més, han anunciat la substitució de l’actual segur per un nou producte de segur de viatge i millorarà les seves aplicació mòbil, així com el sistema de registre per a clients en ‘My Ryanair’, entre altres canvis.

Aquestes mesures, que s’implementaran al llarg de 2015, s’emmarquen en la segona part del seu programa de tres anys de millores, denominat ‘Sempre millorant’, amb el qual persegueix millorar l’experiència dels seus viatgers. Entre els canvis ja efectuats destaquen la possibilitat d’una segona bossa de mà, la renovació de la web i la seva nova aplicació per descarregar-se les targetes d’embarcament a través del mòbil, així com els nous productes ‘Family Extra’ i ‘Business Plus’, aquest últim amb l’objectiu de captar viatgers de negocis.

Imatge: Juanedc

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ryanair baixarà el preus per a la facturació de maletes i millorarà els seients”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio