Volar

Ryanair obrirà noves rutes a la Comunitat Valenciana durant l’estiu de 2016

L’aerolínia usarà els aeroports d’Alacant, Castelló i València
By , on 13 de novembre de 2015

Ryanair

L’aerolíonia Ryanair ha anunciat la creació de noves rutes per a l’estiu de 2016 que enllaçaran l’aeroport de València amb Torí (Itàlia), Colònia (Alemanya) i Berlín (Alemanya); de tal forma que la companyia de vols ‘low cost comptarà amb 26 destinacions que enllaçaran l’aeroport de Manises a València amb l’estranger. Els plans d’expansió de Rayanair inclouen noves destinacions per als aeroports situats a la costa mediterrània durant els mesos d’estiu, mantenint algunes rutes a l’hivern.

A Alacant seran cinc les novetats que arribaran a l’estiu de 2016 amb Rayanair, connectant el seu aeroport amb les ciutats de Berlín (Alemanya), Copenhaguen (Dinamarca), Hamburg (Alemanya), Newcastle (Gran Bretanya) i Roma (Itàlia). Des de Castelló la companyia mantindrà a l’hivern el vol a Londres, al que a l’estiu se sumarà de nou que enllaçarà la ciutat amb Bristol (Gran Bretanya). L’objectiu és transportar a 60.000 passatgers el proper any des de l’aeròdrom castellonenc.

Ryanair disposarà de 26 rutes a Valencia durant el proper estiu, amb freqüències addicionals a Eivissa i Manchester, 130 vols setmanals i 1,8 milions de passatgers previstos. A més, les destinacions amb major freqüència de viatges seran Milà i Eivissa, amb 13 vols setmanals, i calculen que l’estalvi total dels passatgers que utilitzin els seus avions des de Manises sigui de 272 milions, en comparació del preu mitjà dels bitllets de les altres companyies.

Així ho ha explicat aquest dijous en una roda de premsa el Sales and Màrqueting Manager de Ryanair a Espanya, José Espartero; qui ha incidit en els plans d’expansió i plans de millora del servei de Ryanair. Tanmateix, Espartero ha assenyalat que l’aerolínia ‘low cost’ també crearà un impacte positiu en les taxes d’ocupació, creant un total de 90 llocs de treball directes i uns 1.350 llocs indirectes a València; i uns altres 180 directes i 1.600 indirectes en l’aeroport del Altet (Alacant-Elx).

Preguntat pel nombre de passatgers transportats a València, Espartero ha comentat que en 2014 van ser 1,6 milions de persones, en aquest 2015 entorn d’1,7 milions i esperen aconseguir els 1,8 milions a l’estiu de 2016. A nivell estatal, el responsable de Ryanair ha apuntat que Espanya comptarà amb 25 aeroports operats per l’aerolínia en el proper període estival, ja que s’ha sumat recentment Castelló i al gener ho farà Vigo.

Sobre l’activitat de Ryanair en l’aeroport de Castelló, Espartero ha assegurat que la companyia està “satisfeta” amb l’ocupació fins ara, ja que “respon a les expectatives” i “les reserves van molt bé”. A més, ha afegit que l’aerolínia irlandesa ha donat “vida” a l’aeroport, instal•lació que ofereix “costos baixos per estar fora del control d’AENA i perquè hi ha incentius” per a l’ús de l’aeroport de Castelló.

Imatge: skeeze

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ryanair obrirà noves rutes a la Comunitat Valenciana durant l’estiu de 2016”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio