Volar

Ryanair oferirà 6 noves rutes des de l’aerport Màlaga-Costa del Sol

Les noves rutes estaran disponibles al Desembre
By , on 22 de maig de 2015

ryanair

L’aerolínia de baix cost Ryanair operarà sis noves rutes directes des de l’aeroport de Màlaga-Costa del Sol a partir de la propera temporada d’hivern. Així, connectaran la capital malaguenya amb Berlín i Hamburg (Alemanya), Copenhaguen (Dinamarca), Varsòvia (Polònia) i les ciutats espanyoles de Palma de Mallorca i Santiago de Compostel•la mitjançant vols ‘low cost’.

L’ampliació de les noves destinacions des de l’aeroport de Màlaga-Costa del Sol no tindran la mateixa freqüència setmanal. En concret, els vols a l’aeroport de Berlín es donaran tres cops a la setmana, igual que els de Copenhaguen, Hamburg i Palma de Mallorca; en canvi els vols que connectin Málaga amb les ciutats de Santiago de Compostel•la i Varsòvia seran dos trajectes d’anada i tornada setmanals.

Tanmateix, en la propera temporada d’hivern Ryanair comptarà amb quatre avions amb base en l’aeroport Màlaga-Costa del Sol, les noves sis rutes i 109 vols setmanals en total, la qual cosa suposa un augment del 30%. La companyia aèria continuarà connectant l’aeroport espanyol amb vols ‘low cost’ internacionals amb els principals centres de negocis europeus, com Brussel•les (cinc freqüències setmanals), Londres Stansted (dues freqüències diàries) o Dublín (una freqüència diària).

La companyia de baix cost operarà un total de 31 rutes setmanals des de l’aeroport malagueny, la qual cosa permetrà transportar a 2,9 milions de clients i mantenir 2.900 llocs de treball en l’aeròdrom, segons ha indicat el responsable de vendes i màrqueting de la companyia a Espanya i Portugal, José Espartero. Així doncs, la xifra de llocs de treball que es mantenen deriva de l’informe ACI, on es calcula que per cada milió de passatgers de trànsit en un aeroport internacionals hi ha d’haver un miler de treballadors.

Per una altra banda, passatgers podran gaudir dels nous serveis de seients assignats, un segon embalum de mà gratuït i una renovada pàgina web. Una de les altres millores que ha anunciat Ryanair i que també estarà disponible a l’aeroport malagueny consisteix en poder portar targetes d’embarcament en els dispositius mòbils gràcies a una aplicació, així com els serveis de Family Extra i Business Plus, que “converteixen a Ryanair en l’opció perfecta per a famílies, viatges d’oci i de negoci”.

Imatge: skeeze

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ryanair oferirà 6 noves rutes des de l’aerport Màlaga-Costa del Sol”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio