Volar

Ryanair podria oferir els primers vols ‘low cost’ transatlàntics al 2019

La directiva marca un termini de 5 anys per aconseguir-ho
By , on 25 de març de 2015

La directiva de l’aerolínia de baix cost Ryanair ha aprovat un pla per iniciar en els propers cinc anys una línia aèria transatlàntica amb al voltant d’una dotzena de destinacions nord-americanes. Així doncs, els viatgers europeus podran accedir a vols que conectaran les principals ciutats dels Estats Units amb els aeroports amb més trànsit de viatgers de la companyia d’aviació irlandesa amb un preu inferior als 150 euros per trajecte.

Ryanair preveu que els vols transatlàntics parteixin des de bases europees com l’aeroport londinenc de Stansted (Regne Unit), Dublín (Irlanda), Colònia i Berlín (Alemanya) des d’un primer moment; així com unes altres ciutats a Espanya, Itàlia i altres grans bases aèries situades en els països escandinaus. Els vols de la companyia irlandesa connectarien entre 12 i 14 ciutats europees amb grans destinacions a Estats Units; incloent Boston, Chicago, Florida, Miami, Nova York i Washington.

El servei de vols transatlàntics entre Europa i els Estats Units podria començar a funcionar a partir de l’any 2019 o 2020. Tanmateix, la directiva de Ryanair ha advertit que aquestes dates seran realitzables només si la companyia aèria aconsegueix arribar a un acord per comprar avions de llarga distància, possiblement amb les empreses Airbus o Boeing. Així doncs, el pla de 5 anys de la companyia Ryanair passa per aconseguir abans unes aeronaus capaces de volar aquestes distàncies.

El director de màrqueting de Ryanair, Kenny Jacob, ha explicat a la publicació ‘Financial Times’ que el preu de la tarifa ‘lowcost’ es trobaria entre les 10 i les 99 lliures per trajecte(entre 14 i 138,7 euros). No obstant això, els preus reduïts dels bitllets no seran els majoritaris per a cobrir aquest tipus de trajectes. Segons ha explicat Jacob, l’aerolínia podria omplir fins a la meitat dels seus avions amb seients més cars que els indicats.

Ara com ara, només l’aerolínia noruega de baix cost Air Shuttle, amb seu a Oslo, ofereix bitllets d’anada des de l’aeroport londinenc de Gatwick, fins a la ciutat de Nova York per un preu mínim de 149 lliures esterlines (208 euros). Jacobs s’ha desmarcat de l’única competència que hi podria haver en aquest servei de vols transatlàntics ‘low cost’, al•legant que el model de Ryanair seria diferent del de l’aerolínia noruega perquè la companyia irlandesa “és una empresa més gran, amb més tràfic i amb un model de costos molt més eficient”.

De moment, caldrà esperar fins al 2019 o el 2020 per gaudir dels primers vols transatlàntics amb una filosofia ‘low cost’ i disponibles en bona part dels principals aeroports europeus, essent possible viatjar per un baix preu des dels principals aeroports espanyols. Un temps d’espera perfecte per fer estalvis i poder adquirir un dels primers seients ‘low cost’ per als vols que connectaran Europa amb les principals ciutat dels Estats Units.

Imatge: ATom.UK

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Ryanair podria oferir els primers vols ‘low cost’ transatlàntics al 2019”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio