Volar
L'altra opció és l'autocar, a 140 euros

Viatjar en avió de Barcelona a Londres

El preu per al dia de la final de Wembley és de 370 anada i tornada
By , on 10 de maig de 2011

Aquest matí s’ha celebrat el sorteig perquè els socis del FC Barcelona aconseguíssin una entrada per a viatjar a Londres amb l’equip a presenciar la final de la Lliga de Campions que es celebrarà el proper 28 de maig a l’estadi de Wembley. Sense cap dubte, es tracta d’una gran cita per al barcelonisme. Els afortunats, això sí, hauran de planificar el seu viatge escollint el mitjà de transport més adequat que estigui disponible.

Wembley espera els barcelonistes

I és que prop de 30.000 aficionats blaugrana viatjaran a Londres el dia 28 de maig i els dies anteriors per a veure la gran final davant el Manchester United. Viatjar de Barcelona a Londres en avió serà la opció més escollida i per això el Barça ja ha fletat un total de 30 avions que aniran cap a la capital anglesa el mateix dia 28 i tornaran un cop finalitzi el partit.

Viatjar de Barcelona a Londres en avió pot resultar molt econòmic durant pràcticament tot l’any. Companyies com Ryanair ofereixen vols a baix cost fora dels períodes de vacances que ens permeten realitzar un viatge atractiu i econòmic. Tanmateix, la data de la final de la Lliga de Campions està assenyalada en vermell i les opcions no són moltes pels socis que hi vagin.

És per això que els afortunats avui al sorteig realitzaran majoritàriament el viatge amb l’agència oficial del club, Halcón Viajes, a un preu del vol d’anada i tornada fixat en 370 euros. A això cal sumar-li el preu de l’entrada, que com a mínim els costarà 89 euros. Resulta una despesa prou forta per un sol dia però certament no queden moltes opciones.

Una alta, també amb l’agència oficial del club, és el viatge en autocar, que costa 140 euros. Obviament estem parlant d’un viatge llarg, d’unes 16 hores d’anada i unes altres 16 de tornada, però més econòmic. I, per a aquells que disposin de vacances els dies anteriors i posteriors a la final, la millor opció es volar a Londres uns dies abans i tornar a Barcelona els dies després de la final per a trobar vols barats i poder fer una mica de turisme.

En els propers dies s’aniran esgotant les localitats dels 30 avions del Barça que transportaran a tots els barcelonistes que esperen tornar de Londres amb la quarta Copa d’Europa del club, la tercera en cinc anys. Wembley els espera per a retrobar-se amb un estadi, ara renovat, que va donar al club la primera Copa d’Europa de la seva història.

Llegeix la informació del club sobre el viatge a Londres

Foto: Lawrie Cate a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viatjar en avió de Barcelona a Londres”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio